BROKEN HEAD

Janni_1
Janni_7 kopia
Janni_6 kopia
Janni_10 kopia
Janni_13

Broken Head beach in Byron Bay    Photos by: Amanda Gylling

God morgon hjärtan! Nu har jag packat klart och ska åka till flygplatsen om en kvart, ville kika in här och säga hej då först. :-) Jon kom ju hem igår så vi hade mysmiddag med Michaela och Riley som också är i Sverige. Efter det somnade vi till en film, bästa som finns. <3 Drog med honom ut på en promenad imorse också, han trodde vi skulle till mataffären bara så jag lyckades luras haha! Roligare att gå två… Har inte tagit upp kameran sen Jon kom hem så jag bjuder på lite bilder från Broken Head. Kan vara den finaste stranden jag sett, galet att det var helt tomt där… Älskar att hitta såna här gömda ställen när man är ute och reser! Nu ska det dock bli skönt med Marbella, jag vet varenda matbutik och restaurang jag gillar. Julmys och häng med familjen! Hörs när vi är framme, kärlek <3

//Good morning loves! Now I’ve packed my bags and will soon head to the airport, just wanted to check in here and say bye first. :-) Jon arrived yesterday so we had a nice dinner with Michaela and Riley who also made it to Sweden. After that we fell asleep to a movie, the best thing ever. <3 Forced him to join me on a walk this morning too, he thought we were going to the food store so I managed to trick him haha! More fun to have company on a walk… Haven’t brought up my camera since Jon arrived so here’s a few pictures from Broken Head. May be the most beautiful beach I’ve ever seen, crazy that it’s so empty… Love to find hidden places like this when I’m out traveling! Will be nice with Marbella now though, I know every store and restaurant I like. Christmas chill and hang out with the family! Talk to you when we arrive, love <3

8 reaktioner på “BROKEN HEAD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.