TOUCHDOWN MARBELLA

Jon-Olsson-Casacamo-RS6-7
janni-deler-DSC_3499 copy
janni-deler-sunsetDSC_8131

Finally here, back in Marbella!

Hej fina ni! Nu är vi i Marbella igen, vi kom fram för några timmar sedan men har hängt med familjen och käkat middag. Antar att många av er gör samma en dag som idag, känns galet att det är julafton imorgon! Sa precis till Jon när vi körde bil här, det här stället känns verkligen som hemma för mig. Varje gata man kör på och allt bara, ni vet när man känner igen sig och har minnen från massa olika ställen? Så känns det här så det är extra skönt att komma hit. :-) Ville mest bara kika in och säga hej och att vi är framme. Vi ska nog sova snart, Jon tände precis en brasa så huset blir lite uppvärmt. Kommer sova som en liten bebis! Hoppas ni har en mysig kväll, puss och kärlek <3

//Hey lovelies! Now we’re in Marbella again, we arrived a few hours ago but after that we’ve been hanging out with my family and had dinner. Guess many of you guys do the same a day like today, feels crazy that it’s Christmas eve tomorrow! Just told Jon when we were driving here, this place really feels like home to me. Every street you drive and just everything, you know when you recognize all these places and have memories from them? That’s exactly how it feels here so it’s extra nice to arrive. :-) Just wanted to check in here and say hi and tell you that we arrived. Guessing we’re going to get some sleep soon, Jon just lit the fire place so the house will get heated. Will sleep like a little baby! Hope you guys have a cozy night, kisses and love <3

12 reaktioner på “TOUCHDOWN MARBELLA”

 • Tänk när man själv känner så på dessa gator. Dock har jag bara bott här i 2 månader :) Tar nog lite längre tid..
  God jul!

 • Maria says:

  Happy Holidays!

 • Sara says:

  Hej Janni! Härligt med marbella var där mycket som liten! Har en lite personlig fråga som jag skulle bli sååå glad om du ville svara på(gärna på min mail om du inte vill svara här) Har följt din blogg ett tag och läste att du har gjort bröstförstoring. Jag har min op bokad i jan och velar fortfarande lite angående strl osv. Vet att detta beror väldigt från person till person men tycker dina ser så naturliga ut och snygga i formen. Jag är i samma strl som dig därför jag är nyfiken! vill verkligen inte ha några “bomber” hehe God jul! X

  • janni says:

   Hej fina du! Ja Marbella är alltid härligt :D Mitt tips är att berätta för läkaren hur du vill ha, allt spelar in så som underhudsfett, hur benen ligger i bröstkorgen osv så väldigt personligt. Berätta hur du vill så är jag säker på att han/hon fixar det. :-) Kram och god jul!

 • Mari says:

  God Jul. Hoppas ni får det underbart =)

 • La Caleya says:

  Hi Janni! I’m from Málaga and there so many places that you can’t miss near Marbella, as Mijas pueblo, Ronda, or so many cool places in Málaga city as a walk watching the sunset in Muelle Uno or tasting fashion andalusian tapas at Batik restaurant watching the Alcazaba by night…, you can check all of them in to http://www.lacaleya.com :) do not hesitate to contact me for any question! Málaga area is a perfect to spend Christmas: good weather, sun, sunny souls in each Malagueño, yummy food, mountains, beaches, smail pretty towns,…. Feliz Navidad :)

 • Anna lyhs says:

  God Jul!

 • Nea says:

  God jul finaste du! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.