RED

janni-deler-red-christmas-lookL1008644-Redigera copy
janni-deler-red-christmas-lookL1008651-Redigera
janni-deler-red-christmas-lookL1008645-Redigera

Gina Tricot jumpsuit (out soon)/ Nly Trend by Janni belt and shoes (in blue here!)/ Savas Milano bag (here!)

God morgon på er! Hur mår ni? Hade ni en mysig dag igår? :-) Vi hade en skön och lugn julafton, superskönt tycker jag. Vi började med ett träningspass vilket var perfekt inför julbordet, fick i mig mer än någonsin haha! Efter det åkte vi hem till pappa där vi delade ut julklappar och hängde med barnen. Vi kollade lite julfilmer och jag somnade såklart… Nu får min trötthet ge sig tycker jag! ;-) Efter lite mer julmat och pepparkakor åkte jag och Jon hem och slocknade snabbt. Jag hade på mig rött, såklart, och matchade det med mina boots. Det var varmt här igår så det här var nästan för varmt, känns ganska galet då det är slutet på december! Nu har vi tänt brasan och ska mysa vidare lite innan vi bestämmer planerna för dagen. Hoppas ni hade en mysig dag igår och har en ännu mysigare dag idag <3

//Good morning! How are you? Did you have a good day yesterday? :-) We had a calm and nice Christmas Eve, very nice in my opinion. We started with a workout which was perfect before all the Christmas food, could eat more than ever haha! After that we went to my dad where we handed out the Christmas gifts and hung out with the kids. We watched some Christmas movies and of course I fell asleep… Time for me to get some energy again! ;-) After some more Christmas food and ginger bread me and Jon went back home and fell asleep quickly. I wore red, of course, and matched it with my boots. It was so hot here yesterday so this was almost too hot to wear, feels crazy since it’s the end of december! Now we just lit the fireplace and will chill until we figure out the plans for today. Hope you all had a great day yesterday and have an even nicer day today <3

13 reaktioner på “RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.