SPECIAL PIECES

Shop the pieces by clicking on the images!

Några av mina plagg från kollektionen för Nelly, jag är faktiskt väldigt stolt över mig själv och jag älskar verkligen varje plagg. Nu i mitten på Januari är det dags för ELLE-galan och då ska jag ha på mig min blåa prinsess-klänning. :-) Har väntat på the right time, haha! Jag har flörtat lite med Nelly och fixat en rabattkod till er på de plaggen som finns kvar, “NLYTRENDBYJANNI” ger er 15% rabatt just nu! Den gäller till den 10e januari så passa på nu om ni har funderat på något men inte slagit till ännu. :-) Happy shopping babes <3

//Some of my pieces from the collection for Nelly, I’m actually very proud over myself and I really love every single piece. Now in the middle of january it’s time for the ELLE-gala and then I’m going to wear my blue princess dress. :-) Been waiting for the right time, haha! I’ve been flirting a bit with Nelly and got you guys a discount code for the pieces that’s still available, “NLYTRENDBYJANNI” will give you 15% off right now! It’s on until the 10th of january so use it if you’ve been thinking about some pieces but not bought them yet. :-) Happy shopping babes <3

12 reaktioner på “SPECIAL PIECES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.