SUN DAY

janni-deler-sunday-monacoDSC_5129
janni-deler-sunday-monacoDSC_5138
janni-deler-sunday-monacoDSC_5127
janni-deler-sunday-monacoDSC_5149
janni-deler-sunday-monacoDSC_5151

Morning walk on this sunny sunday!

God morgon babes! Här skiner solen igen, väldigt härligt. Var ju väldigt grått och regnigt igår så det var skönt att vakna upp till en solig och varm dag. :-) Jon hakade på mig på en morgonprommis, jag passar på nu innan jag åker hem till Sverige. Hört att det är riktigt kallt där nu! Ska bli lite mysigt att komma hem ändå, träffa min syster och min fina mamma. Saknat dom nu när jag varit iväg! Åker imorgonkväll så har hela dagen idag och halva dagen imorgon. Tror vi drar ut och käkar lunch idag och strosar runt lite, söndagar brukar vara lite sega här. Mysigt det med! Hörs snart hjärtan, puss <3

//Good morning babes! The sun is shining here again, very nice. It was really grey and rainy yesterday so it was nice to wake up to a sunny and warm day. :-) Jon joined me for a morning walk, I’m trying to do it every morning now before I go back to Sweden. Heard that it’s really cold there now! Will actually be nice to come home for a while, see my sister and mom. Missed them now when I’ve been away! Going back tomorrow night so I have the entire day today and half a day tomorrow. Think we’re going out for some lunch today and a walk around Monaco, sunday’s here are usually pretty slow. That’s nice too! Talk soon loves, hugs <3

14 reaktioner på “SUN DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.