ABOUT A WEEK AGO

IMG_7812
ELLEGALAN20168
MNO_0855
ELLEGALAN20165
ELLEGALAN20161

From the ELLE-gala! /Photo 2,4,5 from Angie and 3 from Elle.se

Exakt en vecka sen var jag och gjorde det ovan nu, gala-feelingen känns långt borta idag. ;-) Har haft en superskön dag, hängde med Klara, tog en promenad, käkade god lunch, var hemma en snabbis och jobbade innan jag gick över till min syster. Där käkade vi middag, hängde med lillan och skrattade konstant (hon är SÅ mysig nu, världens gullunge) sen kom mamma och hängde en stund. :-) Nu kom jag precis hem och ska fortsätta på mysspåret, alldeles för kallt ute för att hitta på något. Jag vill bara ligga under täcket och kolla film to be honest… Men – galan förra veckan var ju kul iallafall! Kul att hänga med gänget, äta god mat och härligt att klä upp sig lite. Nu – göra en stoor kopp te och något gott snacks. Tror det lutar åt lite choklad. Puss och kärlek <3

//Exactly one week ago I did the above, gala feeling feels far away today. ;-) Had such a nice day though, hung out with Klara, took a walk, had a nice lunch, went back home for a quickie to do some work before I went to my sister. There we had dinner, hung out with the little lady and laughed constantly (she’s SO cozy right now, the sweetest little kid ever) and then mom came and hung out for a while. Now I just got back home and will stay on the chill-track, way too cold to be out doing things. I just want to lay under my sheet and watch a movie to be honest… But – the gala last week was fun! Always nice to hang out with the crew, have good food and also to dress up a little. Now – make a huuge cup of tea and something tasty to snack on. Thinking some kind of chocolate. Kisses and love <3

10 reaktioner på “ABOUT A WEEK AGO”

Leave a Reply

Your email address will not be published.