W1: MY NECKLACE

janni-deler-necklace_DSC8574
janni-deler-necklace_DSC8571 copy
janni-deler-necklace_DSC8570

The necklace I always wear – I gave it to Jon as a christmas gift 2 years ago.

Första önske-inlägget och en fråga jag får iallafall någon gång varje vecka. Jag har haft på mig det här halsbandet varje dag sedan jag gav ett likadant till Jon, jag gjorde det som en julklapp till honom och så gjorde jag ett till mig själv. :-) Det står “J” på ena sidan och “always” på andra sidan. Jag älskar det verkligen, det är i roséguld och den perfekta längden och storleken för mig. Jon tappade bort sitt efter ca 1 år… Haha, typiskt honom! ;-) Jag designade det själv, hur jag ville ha det, vilka storlekar osv samt vilken kedja. Elisabeth Bredbacka är en kvinna som gör smycken och är en god vän till Mira, så hon tillverkade halsbanden till mig precis så som jag ville ha dom. Man kan säkert hitta liknande nu för tiden eller be någon guldsmed göra dessa om någon skulle vara sugen, enligt mig är det ett perfekt halsband för både tjej och kille. TACK för alla tips om inlägg, ska klura ut vilken det blir härnäst. Nu ska jag götta mig framför tvn efter ytterligare en dag av rensning, nu har jag knappt en låda kvar att rensa. Så. Skönt. Puss och kärlek hjärtan, ha en fin kväll <3

//The first wish-post and a question I get at least once a week. I’ve been wearing this necklace every day since I gave Jon the same one, I made it as a christmas gift and also made one for myself. :-) It says “J” on one side and “always” on the other. I really love it, it’s rose gold and the perfect length and size for me. Jon lost his after about one year… Haha, typical him! ;-) I designed it myself, how I wanted it, what sizes etc and also the chain. Elisabeth Bredbacka is a woman who makes jewelry and she’s also a good friend of Mira, so she made these necklaces for me just the way I wanted them. I’m sure you can find similar ones these days or ask a goldsmith do it if someone would want one, to me it’s the perfect necklace for both men and women. THANKS for all the tips about posts, gonna think out which one will be the next. Now I’m gonna cuddle down infront of the tv after another day of cleaning out, now I barely have one box to clean. Feels so good. Kisses and love babes, have a great night <3

13 reaktioner på “W1: MY NECKLACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.