BEACHY MOMENT

janni-deler-beachy-moment-sunsetDSC_7027
janni-deler-beachy-moment-sunsetDSC_6972
janni-deler-beachy-moment-sunsetDSC_7004
janni-deler-beachy-moment-sunsetDSC_6985
janni-deler-beachy-moment-sunsetDSC_6979

Imso.com shirt (here!)/ Bershka shorts/ Senso shoes

God morgon babes! Precis hemkommen från en promenad, idag kommer det nog bli varmt… Skönt att starta dagen med lite sol i ansiktet. :-) Igårkväll när vi låg här hemma i lägenheten och tittade ut så var himlen helt galen, så jag drog upp Jon ur sängen där han låg och sprang ner till stranden. Känns så galet att jag snart kommer bo såhär, ni som följt mig ett tag vet att det alltid varit ett mål i mitt liv. Bo bland palmer nära en strand, nu är jag äntligen påväg. Blir en mycket gladare människa på såna här ställen! Nu ska vi hoppa in i bilen och gasa mot Nice, där ska vi kolla lite mer möbler och sen ska vi möta upp en tjej som bor här för lunch. Jon har träffat henne förut (gemensamma vänner), det ska bli kul att lära känna en tjej här också så jag slipper lyssna på så mycket bilsnack. ;-) Puss! <3

//Good morning babes! Just got back from a walk, today’s gonna be hot… Nice to start the day with some sun in the face. :-) Last night when we were laying around at home and looked out the sky looked crazy, so I dragged Jon up from the bed where he was laying and ran down to the beach. Feels so crazy that I will live like this soon, for you who’s been following me for quite some time knows that it’s always been a goal for me. Live by the palmtrees close to a beach, now I’m finally on my way. I’m becoming a much happier person in places like this! Now we’re getting in the car for a drive to Nice, we’re gonna look for some more furnitures and then we’re meeting up a girl who lives here for lunch. Jon met her before (mutual friends), it will be fun to meet a girl here too so I don’t have to listen to all that car talk. ;-) Hugs! <3

22 reaktioner på “BEACHY MOMENT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.