BREAKFAST

janni-deler-breakfastDSC_7847-Redigera
janni-deler-breakfastDSC_7848 copy
janni-deler-breakfastDSC_7844
janni-deler-breakfastDSC_7842

Monday breakfast – fresh juice, yoghurt, granola and avocado sandwich.

God morgon måndag, och god morgon Åre! Idag ser det ut som det blir lite finare väder, jag brukar alltid ha otur med vädret i Åre så lite sol hade ju varit härligt. ;-) Det regnade igårkväll så det har fryst på under natten, vilket betyder att backen är stenhård. Får se om vi tar oss ut för några åk eller om vi satsar helt på längdskidor idag. Vaknade upp av att Maria (Jons brors flickvän) kom hem med frukost, det blev färskpressad juice, ägg, mackor, yoghurt och massa gott. Vi är båda riktiga frukost-älskare så dagen kunde inte börja bättre! Mysigt att vara här och inte ha så mycket planerat, ta dagen som den kommer lite. Funderar på om jag ska dra till gymmet och köra ett enkelt pass, försöka komma igång lite igen efter min förkylning. Hörs senare, puss och kram <3

//Good morning moday, and good morning Åre! Looks like the weather will be better today, I usually have bad luck with weather when I’m in Åre so a bit of sun would be nice. ;-) Last night it was raining and then it was freezing during the night, which means the slope is really hard. Will see if we’ll go out some some skiing or if we just wait for our cross country skiing session today. Woke up by Maria (Jon’s brothers girlfriend) who came back home with breakfast, we had fresh juice, eggs, sandwiches, yoghurt and lots of good stuff. Both of us love breakfast so the day couldn’t start better! Nice to be here and not have too many plans, just take the day as it comes. Thinking about going to the gym for a little workout, try to get back at it after my cold. Talk later, kisses and hugs <3

6 reaktioner på “BREAKFAST”

Leave a Reply

Your email address will not be published.