CROSS COUNTRY SKIING

janni-deler-cross-country-skiingDSC_7873
janni-deler-cross-country-skiingDSC_7879
janni-deler-cross-country-skiingDSC_7887
janni-deler-cross-country-skiingDSC_7895
janni-deler-cross-country-skiingDSC_7896
janni-deler-cross-country-skiingDSC_7907

Had SO much fun trying this, it was hard in the beginning but I figured it out…

Åh vad kul det var med längdskidor, och herregud vilket träningspass! Blev lite orolig första biten och undrade vad jag hade gett mig in på… Kände mig som bambi på hal is om vi säger så! Efter ett tag och några ordentliga vurpor så förstod jag hur man skulle göra, skrattade så mycket hela vägen så det var kul trots mina fails. ;-) Riktigt skönt att komma ut, få frisk luft och röra på sig. Ska nog försöka åka lite mer längd, min mamma kör en hel del så får väl försöka haka på henne. Hade planerat att köra en mil men vi körde 5 kilometer, det räckte gott och väl haha! Nu har vi precis kommit hem från en smarrig middag, imorgon ska vi köra tillbaka mot Stockholm. Har varit väldigt härligt att vara här uppe några dagar. Ska göra en kopp te nu innan läggdags, kommer sova så gott efter den här dagen… Hörs imorgon, puss och kram! <3

//Oh it was so much fun with cross country skiing, and oh my what a workout! Got a bit worried in the beginning and wondered what I’ve gotten myself in to… Felt like bambi on ice (swedish saying, don’t know if you understand haha)! After a while and a few bad falls I figured out how to do it, laughed so much the entire way so it was fun even though I failed sometimes. ;-) Was really nice to come out, get fresh air and get my body moving. Will try to do this more, my mom does it pretty often so I guess I have to join her. Was planning to go for 10 km but we decided to go for 5 km, it was enough haha! We just got back from a tasty dinner, tomorrow we’re driving back to Stockholm. It’s been so nice to be up here for a few days. Will make a cup of tea now before bed, will sleep so well after this day… Talk tomorrow, kisses and hugs! <3

8 reaktioner på “CROSS COUNTRY SKIING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.