MORNING LIGHT

janni-deler-sunrise-areDSC_7914
janni-deler-sunrise-areDSC_7942
janni-deler-sunrise-areDSC_7955
janni-deler-sunrise-areDSC_7912
janni-deler-sunrise-areDSC_7958

Good morning Åre, we got some sun! Wearing Mr&Mrs jacket/ Davida Cashmere set

Goood morgon! Jag gissar att Åre vet att jag ska åka hem idag, så därför bjuder det på sol och härligt väder. ;-) Åh det är så fint när det är snö och morgonsol, ljuset på bergen blir så fint… Är glad att jag stannade och laddade upp mina batterier lite, man får så mycket energi av att vara på såna här ställen. Jon drog precis ut i backen för att hoppa lite, jag hade ju inte med mig några skidgrejer eftersom jag skulle tillbaka till Stockholm egentligen. Får åka iväg på en riktigt skidresa snart helt enkelt, svårt att inte bli sugen när det är sånt här väder och snö överallt. :-) Jag ska börja packa ihop och maila lite, när Jon kommer tillbaka ska vi gasa mot Stockholm. Efter den här helgen är det jag som kör, ska sladda på varenda tom plats jag hittar… Haha, ne nu skojar jag, vet ju iallafall hur jag skulle göra nu om jag skulle råka få sladd. Puss på er, hörs snart <3

//Goood morning! I guess Åre knows that I’m leaving today, and because of that it gives us sun and nice weather. ;-) Oh it’s beautiful when there’s snow and morning light, the light on the mountains is so beautiful… I’m glad I stayed to charge my batteries a little, you get so much energy in places like this. Jon just went out to the slope to jump, I didn’t bring any ski stuff since I wasn’t supposed to stay. Have to go on a real ski trip soon, it’s hard not to crave skiing when the weather is like this and there’s snow everywhere. :-) I’m gonna start packing up our things and do some emails, when Jon gets back we’re heading towards Stockholm. After this weekend I’m the driver, I’m gonna drift in every spot that’s empty… Haha, naah just kidding, at least I know how to if it would happen on the road. Hugs babes, talk soon <3

11 reaktioner på “MORNING LIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.