WORKOUT BUDDY

janni-deler-workout-buddyalexandra-bring-janni-deler-8
janni-deler-workout-buddyalexandra-bring-janni-deler-18
janni-deler-workout-buddyalexandra-bring-janni-deler-4

Do your workout with a friend and help each other.  Photos borrowed by Alex!

God morgon babes! Hur mår ni idag? :-) Jag mår super, har sjuk träningsvärk i benen från i lördags… Alltid värst dag två, på ett skönt sätt. Tränade bra förra veckan, det brukar oftast ta en vecka för mig innan jag får ett sug efter att träna igen. Idag är jag sugen på ett pass så ska förbi gymmet senare idag. Tränade med Alex hela förra veckan, det är verkligen ett av mina bästa tips. Hitta en träningskompis som kan peppa dig och boka upp en date på gymmet. Då är det lättare att gå dit och svårare att skippa träningspasset – du vill ju inte överge en kompis. ;-) Jag gillar att träna med folk som pushar mig, Alex kan ju så mycket mer än vad jag kan och säger till mig att köra fem reps till även fast jag är helt slut. Då utvecklas man hela tiden och man orkar ju faktiskt lite mer än vad man tror. Lite träningspepp såhär en måndag! Nu ska jag gå och fixa mina alldeles för långa naglar, sen lunchmöte och ett träningspass efter det. Bra måndag! Hörs senare, puss <3

//Good morning babes! How are you today? :-) I feel great, my legs are so sore after our leg workout on saturday… Day two is always the worst, in a good way. Trained well last week, it usually takes about one week for me before I feel like it’s fun to go to the gym. Today I really want to workout so I’m heading to the gym later today. Me and Alex trained together last week, and that’s really my best tip. Find a training buddy that can help you and book a date at the gym. It makes it easier to go there and harder to skip a workout – you don’t want to abandon your friend. ;-) I like to train with people that pushes me, Alex know so much more than I do and tells me to do five more reps even if I’m completely dead. That’s how you get better and you can always do a bit more than you think. Some workout inspiration here on a monday! Now I have to go and get my way too long nails fixed, after that I have a lunch meeting and then a workout planned. Great monday! Talk later, hugs <3 

9 reaktioner på “WORKOUT BUDDY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.