Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:22 | February 19, 2016

PARTY MAKE UP

Tutorial for the perfect party make up! Go to my youtube channel HERE!

God morgon hjärtan! Förra veckan var ju jag och plåtade/filmade en grej som jag kommer berätta om snart, då var ju Lina på plats för att sminka. Vi började prata lite om att hitta på något kul ihop snart och då kom vi in på våra sminkvideos vi gjorde för typ ett år sedan… Där jag helt glömt lägga upp del två! Hur sjukt!? Jag älskar den sminkningen vi fick till och försöker ofta köra på samma, även om det inte blir lika bra men jag försöker. ;-) Vi gjorde en bas-film också som ni kan se HÄR! Tänkte att det kunde passa såhär inför helgen om ni ska göra något kul och vill sminka er lite fint. :-) Alla produkter hittar ni i beskrivningen under filmerna. Jag ska kolla med Lina om vi kan göra något snart igen, så är det något ni vill veta i sminkväg så får ni hojta så ska vi försöka få till det snart! Hoppas ni gillar det, längesen jag gjorde videos men tycker det är superkul. Puss och kram och happy fridaaay! <3

//Good morning loves! Last week I was at a shoot to do something that I’ll tell you more about soon, Lina was there to do my make up. We started talking about doing something fun together soon and then we started talking about our make up videos we did like one year ago… And I totally forgot to post part two! How crazy!? I love the make up we made and I often try to do the same, even if it doesn’t turn out as good but I’m trying. ;-) We made a base-movie too that you can see HERE! Thought it suited for the weekend if you’re doing something fun and want to do a nice make up. :-) You’ll find all the products under the video. Unfortunately it’s in swedish but I’m sure you can understand the steps anyway. :-)  I’ll check with Lina if we can do something more together soon, so if there’s anything you want to know when it comes to make up let me know and we’ll try to do it soon! Hope you like it, long time since I did a video but it’s so much fun. Kisses and hugs and happy fridaaay! <3


15 kommentarer15 kommentarer om “PARTY MAKE UP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nice! Det ska jag försöka mig på någon gång. :)

  Reply
 • Så fin sminkning :D Spännande att få reda på vad du plåtade för!

  Reply
 • Så snygg du är kvinna?

  Reply
 • Men sötnos, tack! <3

  Reply
 • Pretty girl <3
  xx
  http://putitallonme.com/

  Reply
 • Super fin makeup!! :)

  Kan man få en makeup av Lina?

  Reply
 • Tack! Det kan man nog garanterat, kolla med henne! :D Du hittar nog kontaktinfo på hennes blogg :-) Kram!

  Reply
 • Super fin sminkning!!!! <3

  Reply
 • Fin sminkning! Inspo

  Reply
 • Tack för videon! Det enda jag saknade var efter brynena att jämföra hur det såg ut före/efter i närbild! Men ska absolut använda tipsena inför ikväll :)

  Reply
 • Hej Janni!
  Jag undrar vilka färger du brukar göra när du slingra håret? Tycker du har en jättefin nyans, och det är svårt att få den perfekta blonda nyansen i slingningen när man går till frisören… Supertack!!!

  Reply
 • Åh jag vet inte, min frisör gör allt och jag frågar sällan haha! Kram <3

  Reply
 • Hej!! Så snyggt!

  Men vad heter eyedusten samt den “mörkare skuggan”? :-)slriv gärna en lista!

  Reply
 • Skrev en lista under filmen på youtube, så kolla där! :D Xx

  Reply
 • Hej Janni! Vart kommer de otroligt vackra örhängena ifrån? :) jättetacksam för svar!

  Reply