PINK SKIES

janni-deler-pink-sky-bring-sportswearDSC_8887
janni-deler-pink-sky-bring-sportswearDSC_8899
janni-deler-pink-sky-bring-sportswearDSC_8906
janni-deler-pink-sky-bring-sportswearDSC_8921
janni-deler-pink-sky-bring-sportswearDSC_8943
janni-deler-pink-sky-bring-sportswearDSC_8933
janni-deler-pink-sky-bring-sportswearDSC_8917

Wearing Bring Sportswear (coming soon!)/ Reebok shoes

God morgon hjärtan! Ni är säkert aströtta på mina ord om hur mycket jag gillar att vara här, men jag älskar det verkligen. Vi vaknade tidigt och gick min vanliga runda, det är verkligen den bästa starten på dagen. Alex ska ju snart lansera sitt egna träningsklädes-märke så jag snodde med mig några hit. Ni kommer vilja ha allt när det väl släpps, så sjukt snygga och jag älskar passformen! Tänkte faktiskt dra med mamma ut på ett cirkelpass nere vid stranden snart, solen börjar komma fram nu så det kommer bli skönt. Det är inte för varmt här ännu, ganska skön temperatur så man kan lätt köra utomhus! :-) Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe och maila lite innan det är träning och sightseeing (för mamma). Hörs snart, massa kärlek <3

//Good morning loves! You’re probably really tired of hearing me talking about how much I like it here, but I do love it. We woke up early and went for my regular route, it’s for sure the best start of the day. Alex will release her own training-clothes brand soon so I stole some of the things and brought it here. You’re going to want everything when it’s out, all of it looks so good and I love the fit! Was actually planning on getting my mom out for a circuit workout by the beach soon, the sun is starting to come out so it will be nice. It’s not too hot here yet, it’s a nice temperature so you can easily go for a session outside! :-) Now I’m gonna drink my coffee and do some emails before training and sightseeing (for mom). Talk soon, lots of love <3

27 reaktioner på “PINK SKIES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.