MIXED

janni-deler-mixed-snapshots-monacoDSC_9083-Redigera
janni-deler-mixed-snapshots-monacoDSC_8979-Redigera copy
janni-deler-mixed-snapshots-monacoDSC_9249
janni-deler-mixed-snapshots-monacoDSC_8976-Redigera

Monaco days with mom <3

Imorgon när flyttkillarna kommer ska jag fråga vad dom tänkte när dom valde jobb, har typ aldrig varit så slut i både kropp och skalle som efter de här dagarna. Ligger helt utslagen i sängen nu med hela mitt liv nerpackat i kartonger, haha! Sängen står kvar men resten är redo att åka till Monaco, känns rätt så sjukt. Ska bli superskönt att komma fram till Monaco på torsdag, först och främst för att träffa Jon igen men också för att den här flytten äntligen är över! Packa upp känns mycket roligare än packa ner, det brukar ju vara tvärtom när man varit ute och rest. ;-) Håller ni med? När jag var i Monaco med mamma så strosade vi runt en hel del, hittade Zlatans “fot” på en gata så var tvungen att ta en bild. Nä nu ska jag sova, upp tidigt imorgon för att möta flytt-grabbarna. PUSS, sleep tight <3

//Tomorrow when the moving-guys will come I’m gonna ask them what they were thinking when they chose their job, I’ve never been this tired in both my body and head as after these days. Totally passed out in my bed right now with my entire life packed in to boxes, haha! My bed is still here but the rest is ready to go to Monaco, feels pretty crazy. Will be so nice to get back to Monaco on thursday, first of all to see Jon again but also because this move will finally be done! Unpack feels so much more fun than packing, it’s usually the opposite when you’ve been out traveling. ;-) Don’t you agree? When I was in Monaco with mom we walked around so much, found Zlatan’s “foot” in a street so I had to snap a pic of it. Time for me to get some sleep, have to wake up early tomorrow to meet the moving-guys. HUGS, sleep tight <3

10 reaktioner på “MIXED”

 • Emma says:

  Oh Monaco looks so beautiful, have to go there one day! Good luck today babe, I totally agree with you on the unpack-part! ;) Kisses!

 • Anna Lindal says:

  Ser underbart ut! Hahaha ballt med Zlatan, ser ut som han har knöliga fötter.. ;) Kör hårt idag, det kommer gå så bra så! Kram

 • capucine says:

  Hahaha! I had to move 4 times in three months end of the year 2015 :-p And as i took so much time to recover i search few information about the influence of moving out on the body! Actually read that we need 6 months to fully recover from it! hahaha ! I’m not yet! :-p
  Which you strenght for unpaking too cause you’ll Wonder where you should putplenty things you don’t know yet! hahaha ! Hugs and kisses to you both ! ;-)

 • Anna says:

  Så spännande att du ska flytta till
  Monaco :D

 • Johanna says:

  Älskar den här typen av inlägg! Så kul att se hur andra ser världen genom sin kamera! :)

 • Natalie says:

  Fina Jannid!
  Glad för Din/Er skull att du flyttar till vackra och varma Monaco.
  Skönt att slippa kylan på heltid och kunna välja den själv eller inte och framförallt att du och Jon får vara tillsammans mer.
  Det kommer bli ännu bättre för din blogg också, massa coola bilder i kreativ och färgstark miljö. Det kan bara bli ännu mer succé.
  Blir varm när jag går in på din blogg, för jag ser en kvinna som verkar må bra, vara lycklig och leva sin dröm.
  Alla kan flytta till ett annat land och skapa framgång om man har viljan, men det viktigaste av allt är relationerna runt omkring och där verkar du ha fått fullträff.
  Fortsätt sprida värme och ljus.
  Önskar dig allt gott :D lyckat till.
  Kärlek & Blessings från Åre
  Kram Natalie

Leave a Reply

Your email address will not be published.