ONE PIECE

janni-deler-one-piece-mrandmrsL1000340-Redigera
janni-deler-one-piece-mrandmrsL1000364-Redigera
janni-deler-one-piece-mrandmrsL1000357-Redigera
janni-deler-one-piece-mrandmrsL1000384-Redigera
janni-deler-one-piece-mrandmrsL1000383-Redigera copy
janni-deler-one-piece-mrandmrsL1000388-Redigera
Gina Tricot glasses (old)/ Mr&Mrs jumpsuit/ Stella McCartney bag/ Jennie-Ellen shoes

Hej hjärtan, I’m back! ;-) Jon var så snäll igår som bloggade när jag hade händerna fulla, ville ändå ge er en update så han tog tag i det. Igår blev en heldag, när man trodde man var klar så blev det X antal timmar på Ikea och sedan X antal timmar att bygga ihop allt. Jag sa till Jon att det är tur att man är född i Sverige så man är van att snickra ihop Ikea-möbler. ;-) Börjar bli så himla mysigt här nu, hoppas jag kan hitta några före-bilder så jag kan visa hur resultatet blivit. Nu har vi bara lite kvar, två möbler att skruva ihop och en liten garderobslösning. Igår körde jag på det bekväma spåret klädmässigt, typ som en one-piece fast lite annorlunda. Vi hann fota av den en snabbis innan solen gick ner på vägen hem från Ikea, vi gjorde ett snabbstopp för att kolla Jons bil som byggs om (eller vad han nu gör med den, haha). Nu ska vi mysa och njuta av solen, känns som sommar ute. Puss! <3

//Hey loves, I’m back! ;-) Jon was so kind last night that made a blogpost when I had my hands full, still wanted to give you guys an update so he took care of it. Yesterday turned in to a full on day, when we thought we were almost done we spent X amount of hours in Ikea and then X amount of hours building it all together. I told Jon that I’m glad I’m born in Sweden so I’m used to getting Ikea-furnitures together. ;-) It’s starting to get so cozy here now, hope that I can find some good before pictures so I can show you the result. Now we just have a few things left, two furnitures to fix and a small wardrobe solution. Yesterday I went for comfy clothing wise, almost like a one piece but different. We had time to shoot it a quickie before the sun was about to set on our way back from Ikea, we made a pit stop to check out Jon’s car that he’s rebuilding (or whatever he’s doing to it, haha). Now we’re gonna chill and enjoy the sun, it feels like summer out. Hugs! <3

8 reaktioner på “ONE PIECE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.