AU REVOIR

janni-deler-monacoL1010069
janni-deler-monacoL1010067
janni-deler-monacoL1010202
janni-deler-monacoL1010059
janni-deler-monacoL1010261
janni-deler-monacoL1010259

Some snaps from Monaco yesterday <3

God morgon från Geneve flygplats! Startade den här morgonen vid 04.45, kommer vara helt slut när jag väl kommer fram till Marrakech. Ska starta med en massage efter lunch där borta så det känns helt okej att vara trött! ;-) Jag ska dit tillsammans med ett hotell som jag kommer visa er, har hört att Marrakech är så otroligt fint och sett bilder därifrån… Tror att jag kommer trivas om vi säger så! Hade lite otur med flyg dock, det gick direktflyg från Nice tisdagar och torsdagar men såklart inte onsdagar haha! Ska möta upp lite andra tjejer där borta så en liten mellanlandning känns okej! Igår när vi knatade runt Monaco fotade Jon lite bilder, han är alltså min egna fotograf. ;-) Det är så himla fint där nu, vattnet får sån galen färg ibland och just nu är det sådär perfekt som det kan bli. Nu ska jag svepa i mig mitt sista kaffe och tugga i mig sista biten på baguetten så hörs vi i Marrakech nästa gång! Lots of love <3

//Good morning from Geneva airport! Started this morning by 04.15, will be so tired when I finally arrive in Marrakech. Will start with a massage after lunch over there so it feels ok to be tired! ;-) I’m going there together with a hotel that I’ll show you, I’ve heard Marrakech is incredibly beautiful and I’ve seen pictures from there… Think I’ll like it a lot if I put it that way! Had some bad luck with flights though, there was direct flights from Nice tuesdays and thursdays but of course not on wednesdays haha! Meeting up with some other girls there so a little stopover still feels ok! Yesterday when we walked around Monaco Jon took some pictures, he’s my personal photographer. ;-) It’s so beautiful there now, the water gets this crazy color sometimes and right now it’s just as perfect as it can be. Now I have to chug the last coffee and eat the last bite of my baguette and I’ll talk to you in Marrakech next time! Lots of love <3

6 reaktioner på “AU REVOIR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.