MARRAKECH

janni-deler-marrakechDSC_9410
janni-deler-marrakechDSC_9460
janni-deler-marrakechDSC_9428 copy
janni-deler-marrakechDSC_9414
janni-deler-marrakechDSC_9427

Touchdown Marrakech – love it here already!

Wow hörni, vilket ställe jag har kommit till! Jag åker hit tillsammans med Royal Palm Marrakech för att få spana in deras hotell, och jag kan bara säga att so far är jag kär. Varenda hus, maten, smoothies och byggnader är precis i min smak. Rummet ska vi inte ens prata om, ska visa er senare hur det ser ut… Jag mötte upp tjejerna för lunch direkt när jag kom fram och efter det blev det lite poolhäng. Senare var det dags för massage och det var ljuvligt, finns inget bättre än en helkroppsmassage efter flyg/resande tycker jag! Nu är jag inoljad och redo att byta om för middag, oljan kändes så bra för kroppen så jag får tänka att det ger ett snyggt glow! ;-) Kommer med en bättre update senare, just nu känner jag mig lite stressad. PUSS hjärtan <3

//Wow guys, what a place I’ve arrived to! I’m going here together with Royal Palm Marrakech to check out their hotel, and I can just say that so far I’m in love. Every single house, the food, smoothies and buildings are just my taste. Don’t even get me started on the room, will show it to you later… I met up with the girls for lunch as soon as I arrived and after that we hung out by the pool. Later on it was time for a massage and it was just heavenly, there’s nothing better than a full body massage after a flight/traveling in my opinion! Now I have oil everywhere and I’m ready to change for dinner, the oil felt so good for my skin so I have to think of it as some extra glow! ;-) Will give you guys a better update later, right now I feel a bit stressed. HUGS loves <3

14 reaktioner på “MARRAKECH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.