TOUCHDOWN PARIS

The new travel guide “Guided by Style” with Gina Tricot that we’re gonna try here in Paris!

Hej hjärtan. Tidig morgon för oss och nu – touchdown Paris!! Känns underbart att vara här, vi landade i spöregn men när vi kom ut från flygplatsen sprack det upp så nu är det sol. :-) Jag är här då jag har ett samarbete med Gina Tricot som precis lanserat en reseguide som heter Guided By Style, det är en guide där man kan välja mellan olika profiler och deras favorit-tips i just den staden. Alla profiler är väldigt olika vilket är kul, då kan man antingen välja den som är mest “lik” en själv eller helt tvärtom för att få se och prova något nytt. Så – nu ska vi ut på upptäcksfärd och se Paris efter den här guiden, jag är superpeppad och har googlat upp massa ställen som jag hittade där. Ni får hänga med på Snapchat: JanniDeler eller Instagram: @jannid. Vi åker även med Momondo som är en resesajt, brukar alltid kolla flygbiljetter där för att hitta de bästa priserna så det är ett hett tips.  Så in och spana in Guided By Style och kolla in er stil här! Nu blir det lunch, hörs under dagen! <3

//Hey loves. Early morning for us and now – touchdown Paris!! Feels great to be here, we landed and the rain was pouring down but when we got out from the airport the sun came out and now it’s sunny. :-) I’m here to do a collab with Gina Tricot that just launched a travel guide called Guided By Style, it’s a guide where you can choose between different profiles and their favorite spots in that city. All profiles are very different which is fun, then you can either choose the one most similar to your style or the complete opposite to see and try something new. So – now we’re going for some sightseeing in Paris after this guide, I’m super excited and googled lots of places I found there. Join me on Snapchat: JanniDeler and Instagram: @jannid. We’re also going here with Momondo that is a travel site, usually always check my flights there to find the best rates so that’s a great tip. So check out your style at Guided By Style here! Now it’s time for lunch, talk later! <3

 In collaboration with Gina Tricot.

9 reaktioner på “TOUCHDOWN PARIS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.