MUSÉE DU LOUVRE

janni-deler-louvre-parisDSC_1785
janni-deler-louvre-parisDSC_1817
janni-deler-louvre-parisDSC_1828
janni-deler-louvre-parisDSC_1833
janni-deler-louvre-parisDSC_1801 copy
janni-deler-louvre-parisDSC_1813

Went to see le Louvre yesterday!

God morgon från hotellsängen, sov som en stock hela natten. Äntligen redo för en ny dag i Paris och hoppas lite fler ställen är öppna idag! ;-) Igår var det måndag och påskledigt så ganska mycket var stängt, men vi hade det mysigt iallafall. Kul att få vara med Alex på hennes första gång i Paris, jag har ju inte varit här på så länge så vi kommer göra alla sevärdheter vi hinner med. Vi började som sagt med Louvren! Vi gick aldrig in i museet, vi tyckte det räckte med att se det utifrån. Idag står Eiffeltornet på schemat, och efter det ska vi äta gott och kanske hinna med Sacre Coeur. :-) Mysigt att vara här på en girls trip! Nu blir det frulle, ska bara väcka Alex… Haha! Puss <3

//Good morning from the hotel bed, slept like a baby all night. Finally ready for a new day in Paris and hopefully some more places are open today! ;-) Yesterday it was monday and easter so a lot of places were closed, but we had a really nice time anyway. Fun to be here with Alex on her first trip to Paris, I haven’t been here in so long so we’re going to all the places you “need” to see here. We started with le Louvre as I mentioned yesterday! We didn’t go in to the museum, we thought it was enough to see it from the outside. Today we have the Eiffel tower on the schedule, and after that we’re just gonna eat good food and maybe head to Sacre Coeur. :-) Nice to be here on a girls trip! Breakfast time, just have to wake up Alex… Haha! Hugs <3

18 reaktioner på “MUSÉE DU LOUVRE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.