TIE DYE

janni-deler-kaftanL1050066
janni-deler-kaftanL1050102
janni-deler-kaftanL1050083
janni-deler-kaftanL1050072
janni-deler-kaftanL1050092

RayBan glasses/ Na-kd dress (here!)/ Beach bag from Spain/ Kouture shoes

Äntligen lite beach-time och sool! Det var superhärligt att ligga på stranden någon timme och bara slappa, behövde det idag. Vi kunde ju inte hålla oss borta från inrednings-jobb helt, såklart… Efter lunch åkte vi och köpte på oss lite mer grejer så nu kan vi fixa garderoberna och lite annat. :-) Anyway – såhär såg jag ut idag när vi var på stranden. Jag gillar plagg man bara kan slänga på sig och det här är nästan som en lång morgonrock, fast lite finare då. Ganska kul att se hur olika alla klär sig här, för mig är 20 grader sommarväder så jag gick i sandaler och klänning medan andra gick i jacka och boots. Jag la mig i bikini och svettades efter det, haha! Nu ska vi mysa framför “Vänner” på tv, har fastnat för det senaste tiden. Puss hjärtan <3

//Finally some beach time and suun! It was so nice to chill on the beach for an hour and just relax, needed it today. We couldn’t keep away from interior-work, of course… After lunch we went and bought some more things so now we can organize the wardrobes and some more stuff. :-) Anyway – this was my look from today when we went to the beach. I like pieces that you can easily put on and this almost feels like a long robe, but looks a bit nicer. Pretty fun to see how differently everyone dresses here, for me 20 degrees is summer weather so I had sandals and a dress while some others had jacket and boots. I was on the beach in my bikini sweating later, haha! Now we’re gonna chill infront of “Friends” on tv, totally hooked on it lately. Hugs babes <3

26 reaktioner på “TIE DYE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.