TRAVEL MAP

janni-deler-travel-mapDSC_2576
janni-deler-travel-mapDSC_2578
janni-deler-travel-mapDSC_2577

Fun thing to add on the walls – a world map with pins! From PinAround.

God morgon babes! Lite sent god morgon, vaknade tidigt men har varit ute och käkat helgfrulle på Bouchon med några vänner. :-) Innan det började jag pilla med en tavla jag fick hit för ett tag sedan. Så sjukt rolig grej, man sätter pins i olika färger på ställen man varit på eller vill till. Jag satte röda för mina resor, Jon satte blåa för hans och sen satte vi svarta där vi varit ihop. Även om jag rest mycket ser jag nu vilka ställen jag vill till, så tror vita pins får bli dit jag vill åka! ;-) Som sagt så ska vi sätta upp lite tavlor här hemma, ska bara hitta det perfekta stället för denna. Hoppas ni har en fin lördag, puss <3

//Good morning babes! Pretty late good morning, woke up early but we’ve been out for a weekend breakfast at Bouchon with some friends. :-) Before that I started on this map/painting I got a while ago. Such a fun thing, you put pins in different colors in places you’ve been to or want to go to. I chose red for my places, Jon used blue for his and then we used black for the places we’ve been to together. Even if I’ve traveled a lot I now see what places I want to go to, so I think the white pins will be added to the places I want to go to! ;-) As I’ve said we’re about to put up some paintings on the walls, just have to find the perfect spot for this one. Hope you guys have a great saturday, hugs <3

25 reaktioner på “TRAVEL MAP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.