LEATHER ZIP

janni-deler-leather-zipL1050181
janni-deler-leather-skirt-zipperL1050296
janni-deler-leather-skirt-zipperL1050255
janni-deler-leather-skirt-zipperL1050283
janni-deler-leather-skirt-zipperL1050247
janni-deler-leather-skirt-zipperL1050228

Bershka top/ TPHshop bracelets (here!)/ Lindex skirt (old)/ Phillip Lim bag/ Senso shoes

Gårdagens look – körde på svart, vitt och silver! Fick en hel del frågor om kjolen på Instagram, den är tyvärr gammal från Lindex… Det är något väldigt positivt med att flytta, man hittar gamla kläder man glömt bort. ;-) Idag har vi hängt på stranden i typ 3,5 timme, Jon blev röd som en tomat men jag klarade mig bra tror jag! Var noggrann med att smörja in mig (vilket jag annars är ganska dålig på), och uppenbarligen hjälpte det. Det var verkligen full sommar idag, låg och svettades men vattnet var så sjukt kallt så jag badade aldrig. Doppade fötterna och stänkte upp på resten av kroppen, haha! Ikväll blir det – libanesisk mat framför en film! Har inte ätit det på länge nu, typ 1,5 vecka, så det är på tiden. ;-) Vad gör ni ikväll? PUSS <3

//Yesterdays look – went for black, white and silver! Got lots of questions about this skirt on Instagram, unfortunately it’s an old one from Lindex… Something really good about moving, you find all the pieces you’ve forgotten about. ;-) Today we’ve been on the beach for about 3,5 hours, Jon looks like a tomato right now but I think I’m fine! Was really good at using sunscreen (which I’m usually pretty bad at), and it obviously helped. It was full summer here today, was so sweaty but the water was really cold so I never went in. Dipped my feet and just splashed some on the rest of the body, haha! Tonight our plans are – lebanese food and a movie! Haven’t had that in so long now, like 1,5 week, so it’s about time. ;-) What are you guys up to tonight? HUGS <3

25 reaktioner på “LEATHER ZIP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.