PARIS SNAPSHOTS

janni-deler-mix-parisDSC_2928
janni-deler-mix-parisDSC_2911
janni-deler-mix-parisDSC_3054
janni-deler-mix-parisDSC_0770
janni-deler-gingerDSC_0115
janni-deler-gingerDSC_0127

A huge smile in every picture – awesome weekend in Paris <3

Lite blandade bilder från Paris, har lite bilder kvar att visa men börjar med dessa. :-) Alltså ser ni mitt smile på alla bilder? Haha, tror det visar på att jag hade kul. God mat, världens finaste balkong och ett härligt gäng. Lite för lite sömn bara vilket känns idag men det fick det vara värt! Kul att hänga med Maggan igen och även kul att lära känna Hanna, det finns så mycket härliga tjejer. <3 Blir så sugen på en palm-vägg, inte i exakt detta print men ett liknande. Tror lägenheten i Monaco är lite för liten för att offra en hel vägg till det men ska kolla om det kanske kan bli en sån i Marbella. Har inte varit där på länge men längtar faktiskt dit nu, ska försöka kolla i kalendern när jag kan åka. Dags att ta igen lite sömn, hörs imorgon babes. Ha en fin kväll, puss!

//Some mixed snapshots from Paris, have some pics left to show you but I’m starting with these. :-) Can you see my huge smile in every picture? Haha, think it shows that I had fun. Good food, the most beautiful balcony and a great group. Not too much sleep though which I can feel today but it was worth it! Fun to hang out with Maggan again and also fun to get to know Hanna, there’s so many amazing girls. <3 Want to have a palm-wall when I see one, not in this exact print but in a similar. Think the apartment in Monaco is a bit too small to have a full wall but maybe we can have one like it in Marbella. Haven’t been there in so long and I actually want to go there now, will try to check my calendar and see when I can go. Time to catch up on some sleep, talk tomorrow babes. Have a great night, hugs!

10 reaktioner på “PARIS SNAPSHOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.