PARIS VLOG

A short video blog from Paris!

Hej hjärtan! Wow alltså, filmer tar ett tag innan man lär sig haha! Fick lite feeling i Paris och filmade, Jon har ju börjat göra det nu så jag blev väl inspirerad. ;-) Vet inte hur många gånger jag laddat upp, insett att jag exporterat i fel kvalitet, gjort om allt igen och insett att musiken fortsätter i 2 min efter filmen är slut osv osv. Haha, gjort alla fel några gånger helt enkelt så har suttit här några timmar nu! Tycker dock att det är sjukt kul! Vad tycker ni? Ge mig feedback! Vill ni ha mer videos? Ska jag försöka göra det oftare? Om ni inte gillar det så kommer jag inte lägga massa tid på det, men annars så gör jag det gärna. :-) Åh vad jag längtar tillbaka till Paris när jag kollar på den här, underbara stad. Hoppas ni haft en fin dag, jag har hängt med syster, mamma och lillan bland annat. <3 Puss och kram!!

//Hey loves! Wow, videos takes a while before you learn haha! Got feeling in Paris and recorded some videos, Jon started doing it so I guess I got inspired. ;-) Don’t know how many times I’ve uploaded, realized I exported in the wrong quality, did it all over again and noticed the music continues for like 2 min after the video was finished etc etc. Haha, did wrong in all the possible ways so I’ve been doing this for a few hours now! Think it’s really fun though! What do you guys think? Give me feedback! Do you want more videos? Should I do it more often? If you don’t like it I won’t spend lots of time on it, but otherwise I’d love to. :-) Oh I wanna go back to Paris again when I see this, amazing city. Hope you guys had a great day, I’ve been hanging out with my sister, mom and the little one. <3 Kisses and hugs!!

52 reaktioner på “PARIS VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.