BODY WEIGHT WORKOUT

janni-deler-body-weight-workoutL1010138
janni-deler-body-weight-workoutL1010085
janni-deler-body-weight-workoutL1010130
janni-deler-body-weight-workoutL1010150

My favorite workout-place – outside!

God morgon babes! Startade morgonen med en prommis och nu håller jag på och tvättar för fullt, skönt att vara morgonpigg ibland. ;-) Tänkte dra ut och köra ett träningspass snart innan det blir för varmt. Jag tränar ju oftast med kroppsvikt nu för tiden, det är enklast för mig när jag reser och inte har något gym i närheten. Plus att jag blir helt slut så jag känner att det räcker! :-) Ni brukar fråga vad jag kör så tänkte skriva min plan för idag, man kan hitta en parkbänk eller byta ut övningar mot vad som helst egentligen:

Gör 4 rundor, 7 minuter per cirkel, gör så mycket du hinner på dessa 7 minuter:

Cirkel 1:

10 burpees

30 utfallssteg (15 per ben)

20 situps

15 airsquats

Cirkel 2:

20 dips

2 minuter hopprep

15 armhävningar

20 jumping lunges

När ni kört första rundan så gör ni om allt, så gör cirkel 1, sen cirkel 2 och så gör ni om det två gånger = 7 minuter x 4 vilket blir 28 minuter stenhård träning. Om du hinner ett helt varv av cirkeln innan klockan ringer så fortsätter du från start tills tiden är ute (jag hinner oftast 2 varv av varje cirkel på 7 minuter). Sjukt svårt att förklara men hoppas ni fattade haha! Körde ju Kayla’s träningspass förut så har tagit hennes idé och satt ihop egna pass. :-) Kör hårt babes, nu ska jag ut och svettas! <3

//Good morning babes! Started this morning with a walk and now I’m doing some laundry, nice to be a morning person sometimes. ;-) Planning to go out for a workout soon before it’s getting too hot outside. I usually workout with my body weight nowadays, it’s the easiest when I travel and don’t have a gym close by. Also since it’s totally killing me so I feel that it’s enough! :-) You usually ask me about my workouts so I thought I would write down my session I’m planning today, you can always find a bench somewhere or change the exercise to anything else:

Do 4 rounds, 7 minutes per round, do as much as you can in these 7 minutes:

Circuit 1:

10 burpees

30 walking lunges (15/leg)

20 situps 

15 airsquats

Circuit 2:

20 dips 

2 minutes skipping rope

15 push ups

20 jumping lunges

When you’re done with the first round you do it all again, so do circuit 1, then circuit 2 and then you do that two times = 7 minutes x 4 which is 28 minutes killer workout. If you finish a complete round of one circuit before the timer goes off you start over until the time is up (I usually do 2 rounds of each circuit in 7 minutes). Pretty hard to explain but I hope you got it haha! Did Kayla’s workouts before so I’ve borrowed her idea and made my own workouts. :-) Kill it babes, now I’m heading out to sweat! <3

14 reaktioner på “BODY WEIGHT WORKOUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.