WORKOUT GEAR

janni-deler-workout-fitnessguru-curvesDSC_5075
janni-deler-workout-fitnessguru-curvesDSC_5076 copy
New workout clothes from Fitnessguru (here!).

Touchdown Monaco! Supersommar här idag men jag har faktiskt spenderat eftermiddagen inomhus, var rätt så sliten efter resan. Allegra (en tjejkompis här i Monaco) kom och hämtade mig på flygplatsen vilket var guld värt, det blir alltid roligare när någon möter en när man landar. :-) Jag hade fått lite paket hit nu när jag var borta, ett av dom innehöll detta som jag längtat efter att få prova! Petras kollektion för Fitnessguru, jag är mest sugen på att prova helkropps-suiten. Tror den kan vara sjukt cool! ;-) Ska inviga några av plaggen imorgonbitti tänkte jag, ska bli skönt att få lite rutin igen på träning och mat. Vi har tränat på ganska bra under resan och ätit desto mer, haha! På tal om mat – dags för middag. Puss babes <3

//Touchdown Monaco! Super summer here today but I’ve actually spent the afternoon inside, was pretty tired after the trip. Allegra (a girlfriend here in Monaco) picked me up at the airport which was so nice of her, it’s always more fun when someone meet you when you land. :-) I’d gotten some packages here when I was gone, one of them had this in it and I’ve been longing to try it! Petra’s collection for Fitnessguru, I’m gonna try the full body suit first. Think it’ll look so cool! ;-) Will try them for the first time tomorrow morning, will be nice to get back on track with training and food. We’ve been pretty good at working out on our trip and also had way too much food, haha! Speaking of food – time for dinner. Hugs babes <3

In collaboration with Fitnessguru.

10 reaktioner på “WORKOUT GEAR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.