MAURITIUS VLOG

A short video from our trip to Mauritius! Don’t forget to subscribe to my youtube channel HERE!

Babes, här kommer en liten film från våran resa! Jag känner själv att det visar lite bättre när man visar det i rörligt, lättare för er att förstå känslan och få se Mauritius ur mina ögon. :-) Åh vi hade verkligen en grym resa, vet att jag sagt det hundra gånger nu men det var helt fantastiskt! Otroligt vackert ställe och grymt härligt gäng. Vi var där och plåtade för Chimi Eyewear (som gick live idag!), men de bilderna kommer upp här lite i taget. :-) Jag tycker det är sjukt kul att filma, men jag vet inte riktigt hur ni vill att jag ska göra. Jag har ju inte kollat så mycket youtube så är inte så insatt – så ni får gärna säga om ni gillar det eller om ni vill ha mer/mindre prat osv. Hoppas ni gillar den – nu ska jag kolla film här hemma! Puss <3

//Babes, here’s a short video from our trip! I feel that it’s easier to show the place in a video, easier to get the feeling and see Mauritius through my eyes. :-) Oh we had such a nice trip, I know I’ve said it like a hundred times now but it was truly amazing! Incredibly beautiful and a great group of people. We were there to shoot for Chimi Eyewear (that went live today!), but I’ll show you those pics later on. :-) I really like filming, but I’m not sure how you want me to do it. I haven’t watched a lot of youtube so I’m not a pro at it – so I would love to hear if you like it or if you want more/less talking etc. Hope you like it – time for movie night! Hugs <3

36 reaktioner på “MAURITIUS VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.