BOAT TIME

janni-deler-boat-portofinoDSC_5111
janni-deler-boat-portofinoDSC_5150
janni-deler-boat-portofinoDSC_5114
janni-deler-boat-portofinoDSC_5120
janni-deler-boat-portofinoDSC_5112

Went out with the boat yesterday – jumping in the water and tanning!

God morgon babes! Vi startade dagen med samma promenad, så jäkla jobbig men så sjukt skönt efteråt när man är tillbaka i huset haha! Igår åkte vi ut med deras båt och hoppade i vattnet från båten, det var kallare än jag trodde men väldigt skönt andra gången man hoppade i. ;-) Vi planerade att åka ut med båten idag igen men vädret är lite molnigt så vi funderar på om vi ska åka till Milano lite tidigare. Vi ska dit ikväll nämligen och sen åka tillbaka till Monaco imorgon. Älskar att ha alla dessa ställen så nära Monaco! Det var riktigt kul att åka ut med båten och få se Portofino utifrån, otroligt vackert… Dags för kaffe och focaccia, hörs sen! <3

//Good morning babes! We started our day with the same walk, crazy tough but it feels so good when you’re back at the house haha! Yesterday we went out with their boat and jumped in the water from the boat, it was colder than I thought but so nice the second time you went in. ;-) We planned to go out with the boat today again but the weather is a bit cloudy so we’re thinking about going to Milan a bit earlier. We’re going there tonight and then we’re going back to Monaco tomorrow. Love to have all these places so close to Monaco! It was so fun to go out with the boat and see Portofino from out there, so beautiful… Time for coffee and focaccia, talk later! <3

26 reaktioner på “BOAT TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.