PORTOFINO VLOG

Vlog from this weekend – subscribe to my youtube channel HERE!

Här kommer en till liten vlog från helgen, tänkte att det kunde vara kul för er att se lite mer “live” hur vi hade det. :-) Återigen – jag älskar bilder men det är faktiskt lättare att visa känslan när det är video. Ni verkade ju gilla de andra så jag hoppas ni tycker det är kul att jag gör fler videos! Kommer vilja åka tillbaka till Portofino snart igen, älskar att det ligger så nära Monaco och att Allegra i princip har vuxit upp där så hon kan alla ställen. Bästa sättet att uppleva ett ställe! Ni är några som önskat videos från Monaco (det kommer!), men är det något annat ni vill att jag filmar? :D Bomba mig med önskemål så ska jag försöka fixa fler videos snarast! PUSS <3

//Here’s a short vlog from the weekend, thought it would be fun for you guys to see it a bit more “live” of how we had it. :-) Again – I love pictures but it’s actually easier to show the feeling in a video. It seemed like you appreciated the other videos so I hope you like that I make more of them! Want to go back to Portofino soon again, love the fact that it’s so close to Monaco and also that Allegra almost grew up there so she knows all the places. The best way to explore a place! Some of you asked for videos from Monaco (it’s coming!), but is there anything else you want me to film? :D Hit me with your suggestions and I’ll try to make more videos soon! HUGS <3

25 reaktioner på “PORTOFINO VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.