BOOTS

janni-deler-boots-isabel-marantDSC_5519-Redigera
janni-deler-boots-isabel-marantDSC_5526-Redigera
janni-deler-boots-isabel-marantDSC_5537-Redigera copy
janni-deler-boots-isabel-marantDSC_5522-Redigera
janni-deler-boots-isabel-marantDSC_5531-Redigera

H&M shirt/ Ganni skirt/ Chanel bag/ Isabel Marant shoes

Sent god morgon från Monaco – så himla skönt att vara tillbaka! Någon vill dock inte att jag ska få umgås med Jon, tror inte ni anar oturen… Han har ju varit i Norge i några veckor och väntat på kallt väder (för ett bilprojekt som behöver isig backe, haha!), men det var för varmt så dom gav upp och kom hit till Monaco. Imorse fick han ett sms som säger att det äntligen har fryst på så nu har han bokat en biljett till Norge som går om någon timme – alltså seriöst!? När jag kommer tillbaka åker han, men han kommer förhoppningsvis tillbaka på söndag morgon igen. :-) Tur för mig så har jag Allegra här, vi ska köra kickboxning om ett tag här utanför med en tränare. Peppad! Här kommer en look från igår, lånade lite saker från plåtningen. Älskar bootsen och den söta lilla väskan. Puss på er, ha en fin fredag <3

//Late good morning from Monaco – so nice to be back! Someone doesn’t want me to hang out with Jon though, don’t think you understand the back luck… He’s been in Norway for a few weeks waiting for cold weather (for a car project that needs an icy slope, haha!), but it’s been too warm so they gave up and came to Monaco. This morning he got a text that said that it finally was cold enough so he just booked a ticket to Norway in like an hour – like seriously!? When I come back he’s leaving, but he’s coming back sunday morning again hopefully. :-) Luckily I have Allegra here, we’re doing kick boxing outside soon with a trainer. Excited! Here’s a look from yesterday, borrowed some stuff from the shoot. Love these boots and this cute little bag. Hugs babes, have a great friday <3

18 reaktioner på “BOOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.