PLACES AROUND

janni-deler-sightseeingJ1040513
janni-deler-sightseeingJ1040546
janni-deler-sightseeingJ1040518
janni-deler-sightseeingJ1040530
janni-deler-sightseeingJ1040533

Drove around all day – went to Nice, Cap-ferrat and Eze.

Alltså wow, från och med nu är det vi som gör mer utflykter när vi är här haha! Det finns så många vackra ställen runtom som jag inte hade en aning om… Vi körde Allegra till Nice flygplats imorse och sen åkte vi runt lite i Nice, vi kunde inte riktigt bestämma oss vart vi skulle så jag föreslog Eze som ligger närmre Monaco. Cannes är fullsmockat med folk pga filmfestivalen och eftersom vi hade bil hade det bara tagit massa onödig tid. St Tropez hade vi varit i nyss men Eze hade jag aldrig sett. Vi var där och åt middag en gång men då var det mörkt och vi såg enbart restaurangen. Vilket ställe det var då! Ganska litet men oj så mysigt, på vägen dit stannade vi vid en utsiktsplats som var helt galen. Kan inte förstå att jag bor så nära alla dessa ställen, känns nästan overkligt. Vi handlade med oss middag på vägen hem så vi kör hemmamiddag ikväll, tycker det är så mysigt. :-) Puss hjärtan! <3

//Oh wow, from now on we’re doing more road trips when we’re here haha! There’s so many beautiful places around that I didn’t know existed… We drove Allegra to Nice airport this morning and then we drove around in Nice for a while, we couldn’t really decide where to go so I suggested Eze which is pretty close to Monaco. Cannes is packed at the moment because of the film festival and since we had a car it just would’ve taken such a long time. We were in St Tropez recently but I’ve never really seen Eze. We went there for dinner once but then it was dark and we only saw the restaurant. What a place it was! A pretty small place but oh it was cozy, on the way there we stopped at this viewpoint which was just crazy. Can’t believe I live so close to all these places, almost feels unreal. We bought some dinner on our way back so tonight we’re going for dinner at home, I like that. :-) Hugs babes! <3

20 reaktioner på “PLACES AROUND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.