CATCHING SUNRISE

janni-deler-sunrise-berluganDSC_5855
janni-deler-sunrise-berluganJ1050101
janni-deler-sunrise-berluganJ1050087

Woke up 5 this morning to see the sunrise and paddle board.

Hej hjärtan! För mig startade dagen för läänge sedan, när Jon frågade om vi skulle kolla soluppgången och köra paddle board tvekade jag lite då det var så sjukt tidigt, men tillslut bestämde jag mig för att hänga på. Underbar start på dagen, och vilken vacker morgon vi fick… Vi gick upp vid 5, åkte till Beaulieu och efter ett tag åkte vi ut med brädorna. Självklart ramlade jag i en sväng, haha! ;-) Vaknade till iallafall! Vi kom precis tillbaka hem och hade gärna sovit några timmar till, kanske gör det på stranden istället. Ines och Daniel som jag var med på Mauritius är här i helgen nämligen så vill hinna träffa dom också! Puss på er, hoppas ni också haft en fin start på dagen <3

//Hey loves! For me this day started a loong time ago, when Jon asked me if I wanted to watch the sunrise and do paddle boarding I hesitated since it was so early, but then I decided to join. Great start of the day, ended up to be a beautiful morning… We woke up at 5, drove to Beaulieu and after a while we went out on the boards. Of course I fell in the water, haha! ;-) At least that woke me up! We just got back home and I would love to get some more sleep, thinking of doing it on the beach instead. Ines and Daniel who I was in Mauritius with are here for the weekend so I want to see them too! Hugs babes, hope you also had a great start of the day <3

27 reaktioner på “CATCHING SUNRISE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.