SUNRISE VLOG

A vlog from this morning, such a nice start of the day <3

Hej hjärtan! Den här har jag suttit och klippt ihop nu hela eftermiddagen, helt plötsligt var det kväll. Tar lite tid att lära sig men tycker det är sjukt kul. :-) Jag filmade med min kamera men snodde lite shots från Markus som filmar åt Jon, var lite svårt att filma där ute när jag fick bada… Haha! Hoppas ni gillar att se lite videos ibland, känner att det visar så mycket mer om hur upplevelsen är. Vi har precis ätit middag här hemma, vi skulle egentligen ut och äta idag men vi var så trötta från imorse. Älskar att äta hemma så mig gör det inget! :-) Imorgon däremot vill jag ut och göra något, fota lite outfits och klä upp mig. Känns som jag bara glider runt i myskläder och sommarklänningar, skönt såklart men jag gillar att göra mig lite fin ibland. Puss och kram, enjoy the video <3

//Hey loves! I’ve been editing this video all afternoon, all of a sudden it was night time. Takes some time to learn but I think it’s really fun. :-) I filmed some with my camera but I also took some shots from Markus who films for Jon, was a bit hard to film when I went in the water… Haha! Hope you like to see videos sometimes, I feel that it gives you a better picture of the moment. We just had dinner at home, we were planning to go out for dinner today but we were so tired after this morning. I love to eat at home so I’m not complaining! :-) Tomorrow on the other hand I want to go out and do something, shoot some outfits and dress up. Feels like I’m just walking around in comfy clothes and summer dresses, comfy of course but I like to dress up sometimes. Kisses and hugs, enjoy the video <3

23 reaktioner på “SUNRISE VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.