Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:39 | May 24, 2016

CROSSING

janni-deler-crossing-dressDSC_6134 janni-deler-crossedDSC_6089janni-deler-crossing-dressDSC_6148 janni-deler-crossing-dressDSC_6098-Redigera copy janni-deler-crossing-dressDSC_6140-Redigera janni-deler-crossing-dressDSC_6150-Redigera

Chiquelle dress (here!)/ Chanel bag/ Public Desire shoes

Äntligen fick jag klä upp mig i en tight klänning, klackar och lockat hår. Har saknat det nu när jag levt i mjukisar och knopp på skallen varje kväll, hehe! ;-) Väldigt skönt men jag är en sån som gillar att klä upp mig ibland. Vi gick till Fairmont som är hotellet där Nobu ligger inuti, vi åkte dit en timme tidigare för att ta en drink på takterassen. Precis när vi kom upp dit gick solen ner bakom bergen och vi hann fånga den i sista sekund. Jag körde på en klänning som ser ut som en top och kjol framifrån, gillar snörningen där fram. Ikväll är det mjukisar på igen och middag hemma, Jon är kocken i hemmet så det är han som står för maten. :-) Myskväll coming up! Puss hjärtan <3

//I finally got to dress up in a tight dress, heels and curly hair. I’ve missed it now when I’ve been living in sweatpants and my hair in a bun every night, hehe! ;-) Very comfy but I’m that kind of person who likes to dress up sometimes. We went to Fairmont which is the hotel where Nobu is located, we went there an hour earlier to have a drink on the roof terrace. Right when we got there the sun was about to set behind the mountains so we got it last minute. I went for a dress which looks like a top and skirt in the front, I really like the lacing on it. Tonight there’s sweatpants on again and dinner at home, Jon is the chef in this house so he’s cooking. :-) Chill night coming up! Hugs loves <3


15 kommentarer16 kommentarer om “CROSSING”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här