COUPLES Q&A

We did a little Q&A yesterday, check it out! :-)

Jag har ju lovat att göra en Q&A video snart, och det kommer. :-) Ska bara filma det och välja ut lite frågor. Igår filmade vi lite couples-frågor, Jon gör ju videos varje dag nu så vi fick till en sån video igår. Det är lite i början och mest i slutet om ni vill se! Ni ser även lite från Eze, stället jag pratade om igår där vi åt lunch. Så himla vackert där… Idag har vi tagit oss runt här i Monaco, en promenad som i vanliga fall tar ca 15 minuter tog oss 1,5 timme, haha! Allt är avstängt som sagt så vi fick oss en riktigt bra promenad. ;-) Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för ikväll, det blir middag hos Allegra med ett gäng och sen får vi se om jag hänger på ut. Hoppas ni gillar videon, puss hjärtan <3

//I’ve promised to do a Q&A video soon, and I will. :-) Just have to shoot it and pick out some questions. Yesterday we filmed some couples-questions, Jon makes videos every day now so we made one yesterday. There’s some questions in the beginning and mostly in the end if you want to see! You’ll also see some of Eze, the place I told you about yesterday where we had lunch. So beautiful there… Today we’ve been walking around Monaco, a walk that usually takes 15 minutes took us 1,5 hours, haha! Everything is closed so we got a really good walk. ;-) Time to jump in the shower and get ready for tonight, dinner at Allegra’s with a group of friends and then we’ll see if I join them to the party. Hope you like the video, hugs loves <3

26 reaktioner på “COUPLES Q&A”

Leave a Reply

Your email address will not be published.