MONACO GRAND PRIX VLOG

Video from our weekend, lots of cars, boats and a bit of party…

Här kommer videon från helgen, jag försökte filma så mycket jag kunde men är som sagt inte riktigt van ännu. :-) Måste ju komma ihåg att fota också, haha! Som ni ser var första dagen riktigt härlig när solen sken, vi satt vid poolen och kollade kvalet och åkte vidare på dagsfest. Dag två och race-day var inte lika härlig vädermässigt, men jag har nog aldrig varit så insatt i ett race så det visar på att det var spännande. :-) Sjukt härlig helg och det var riktigt kul att få uppleva hela helgen, nu bor jag ju ändå här och det är ett väldigt stort event för det här lilla landet. Imorgon är det dock dags att åka härifrån, buhuuu… Vill inte! Hoppas ni gillar videon, och glöm inte att trycka “SUBSCRIBE” här! Lots of love <3

//Here’s the video from this weekend, I tried to film as much as I could but as I’ve said I’m not really used to it yet. :-) Have to remember to take photos as well, haha! As you can see the first day was so nice with sunny weather, we sat by the pool to watch the qualifications and then went on to a day party. Day two and race day wasn’t as nice weather wise, but I don’t think I’ve ever been so interested in a race so that shows that it was a good one. :-) It was a great weekend and it was so fun to be here to experience the entire weekend, now when I live here and all, this is a big event for this little country. Tomorrow it’s time the leave though, buhuu… Don’t want to! Hope you like the video, and don’t forget to SUBSCRIBE here! Lots of love <3

23 reaktioner på “MONACO GRAND PRIX VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.