CONTOURING

Made a step by step video with L’Oréals Infallible Sculpt contouring palette!

Hej babes! Jag har ju jobbat en del med L’Oréal Paris och jag gillar verkligen deras produkter, jag provade den här Infallible Sculpt contouring paletten för ett tag sedan när jag var i Helsingfors. Gillade den direkt! Contouring är ju väldigt “populärt” nu för tiden, jag skulle väl inte kalla mig själv för proffs när det kommer till smink men mitt bästa tips när det kommer till contouring är att inte ta för mycket. Det ska fortfarande vara ett naturligt resultat, något jag alltid försöker eftersträva när det kommer till smink. Ovan är en step-by-step hur jag använder produkten och hur jag tänker när jag gör sminkningen, så jag hoppas ni gillar den. :-) Jag kände mig #SelfieReady efteråt iallfall, haha! Brukar ni använda liknande produkter när ni sminkar er? Puss <3

//Hey babes! I’ve worked with L’Oréal Paris for a while and I really like their products, I tried this Infallible Sculpt contouring palette a while ago when I was in Helsinki. Liked it straight away! Contouring is very “popular” nowadays, I wouldn’t call myself a pro when it comes to make up but my best tip when it comes to contouring is that you shouldn’t apply too much. It should still be a natural result, something I always strive for when it comes to make up. Above is a step-by-step how I use the product and how I think when I’m doing the make up, so I hope you like it. :-) I felt #SelfieReady afterwards at least, haha! Do you usually use similar products when you do make up? Hugs <3

In collaboration with L’Oréal Paris.

10 reaktioner på “CONTOURING”

 • Sofia says:

  You are so pretty girl! Loved the video, the product looks amazing! I love make up and I think you did a good job even though you say you’re a beginner. ;) X

 • Linn says:

  Hej Janni! Jag har följt din blogg i flera år nu och alltid tyckt om dig. Har precis börjat följa Jons vloggar och måste bara säga att jag tycker det är superkul att följa dig i rörligt format också! Du verkar så härlig och jordnära. Mer videor! :)

  Kram

 • CAMILLAESI says:

  Bra video :-D

 • Jennifer says:

  Åh du är så förbannat snygg du! Och jag älskar att du är så jädra duktig på engelska. Du påminner lite om Blake Lively tycker jag, helt underbart! :)

  • janni says:

   Men tack fina <3 Haha, har faktiskt hört det förut! Har kollat Gossip girl massor senaste tiden men jag ser inte likheten, svårt att se själv kanske. ;-) Stor kram!

 • Tyra says:

  Du er allid vakker, med og uten sminke! <3
  Det er noe av det jeg digger med deg, at du ikke sminker deg "ihjel" ,men naturlig, og ofte uten sminke! Det er et bra forbilde :D
  Men det er jo alltid morsomt å prøve ny sminke!

  • janni says:

   Men tack söta! <3 Ja visst är det, gillar det och tycker det är kul att lära sig! :-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.