DREAM CHAIR

janni-deler-dream-chairDSC_7046-Redigera
janni-deler-dream-chairDSC_7041-Redigera copy
janni-deler-dream-chairDSC_7059

Zara dress/ Chair from a store in Stockholm

Vill börja med att tacka för era fina kommentarer, ni är ju för underbara! <3 Mår mycket bättre och har börjat med medicin nu, känns redan bättre. Ska åka tillbaka till sjukhuset imorgonbitti för att kolla läget igen, lika bra att vara noggrann. :-) Dessa bilder tog vi igår precis innan febern slog till, haha! Jag är helt förälskad i Miras underbara stol, alltså hur vacker!? Hon hade hittat den i någon butik i Stockholm, vet tyvärr inte vad märket heter. Ljusrosa, snörning och guld. Dröm-stolen, vill hitta en liknande till Monaco men har ingen aning om vart den ska få plats haha! Nu ska vi laga middag här hemma hos mamma och sen ska vi bara mysa resten av kvällen, kanske spela kort också. Vi brukar göra det på kvällarna när alla är samlade. ;-) Hoppas ni får en underbar lördagskväll, och PUSS på er <3

//Want to start with a huge thank you for your lovely comments, you guys are the best! <3 I feel a lot better now and I’ve started with the medicine, feels better straight away. Will go back to the hospital tomorrow morning to check it again, better safe than sorry. :-) We took these pics right before I got the fever yesterday, haha! I’m totally in love with Mira’s amazing chair, how beautiful is it!? She found it in a store in Stockholm, unfortunately I don’t know the brand. Light pink, lacing and gold. Dream-chair, want to find a similar to Monaco but I have no idea where it will fit in there haha! Time to make some dinner at my moms place and then just chill the rest of the night, maybe play some cards as well. We usually do that at night here when we’re all together. ;-) Hope you guys will have an amazing saturday night, and big HUG to all of you <3

19 reaktioner på “DREAM CHAIR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.