PEARLS

Janni Deler by Fabian Wester -6
Janni Deler by Fabian Wester -9
Janni Deler by Fabian Wester -1
Janni Deler by Fabian Wester -11 copy
Janni Deler by Fabian Wester -5
Janni Deler by Fabian Wester -3

Gina Tricot dress (here!)/ Nelly shoes (another color here!) – adlink    Photos by Fabian Wester

God morgon babes! Hur mår ni? Jag mår strålande, superhärligt väder och foten mår mycket bättre. Wihoo! Hade så kul på dagsfesten igår, riktigt bra uppstyrt och vad kul det var att dansa. Mot slutet när folk hade fått i sig lite för mycket och en tjej ramlade rakt ner på mig så kände jag att det var läge att åka hem och mysa ner mig i soffan med familjen istället. ;-) Haha! Här är en look från Mauritius jag precis fick skickad till mig av Fabbe, älskar den här klänningen som är från Gina Tricots exclusive kollektion, jag drog ett skärp i midjan då jag gillar den längden bättre. Skorna verkade vara slut i den här färgen men hittade de i en lite mörkare färg, blev sugen på att klicka hem dom också… Hatar att jag bara kan gå i sandaler med öppen häl nu, gissar att det kommer dröja tills jag kan ha vanliga skor igen. :-/ Well, då har jag något att se fram emot. Måste alltid försöka vara positiv, haha! Ha en underbar dag och grattis Sverige på födelsedagen! Puss <3

//Good morning babes! How are you? I feel great, amazing weather and my foot feels so much better. Wihoo! Had so much fun at the day party yesterday, everything was so well organized and it was so fun to dance. In the end when people had a bit too much to drink and a girl fell down straight on me I felt it was time to go home and enter the couch with the family instead. ;-) Haha! Here’s a look from Mauritius I just got sent to me from Fabbe, love this dress from Gina Tricot’s exclusive collection, I added a belt in the waist since I like that length better. The shoes seems to be out of stock in this color but I found them in a darker color, thinking about ordering them too… Hate the fact that I only can wear sandals with an open back now, guessing it will take a while until I can wear normal shoes again. :-/ Well, at least I have something to look forward to. You always have to stay positive, haha! Have an amazing day and congrats Sweden on your birthday! Hugs <3

18 reaktioner på “PEARLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.