INSTA LATELY

janni-deler-instagram-lately

Latest on Instagram – follow me on @jannid.

Vilken heldag det har varit på kontoret, väldigt skönt att få massa jobb gjort. Har inte tagit en enda bild idag så det fick bli en liten recap från min Instagram senaste tiden. :-) Lite Monaco, Stockholm och faktiskt Mauritius. Ska snart iväg och käka middag med grabbarna här på kontoret, vi ska ha möte över en middag och det är ju bästa sättet att ha möte. Mat och planering, älskar det haha! Hörs när jag är tillbaka hos pappa igen, puss och kram <3

//What a full on day in the office, so nice to get lots of work done. Haven’t taken any pictures today so instead here’s a recap of my Instagram lately. :-) Some Monaco, Stockholm and actually Mauritius. Will soon go for dinner with the guys from the office, we’re having a meeting during dinner and that’s the best way to have a meeting. Food and planning, love it haha! Talk to you when I’m back at my dads place again, kisses and hugs <3

19 reaktioner på “INSTA LATELY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.