BLOWOUT

The episode where Rami asks me questions – and I get my hair styled.

Idag ska jag ju fixa håret lite igen, brukar inte göra det så ofta och nu var den nog 3,5 månad sen sist. Vill fräscha upp det inför sommaren, det har växt så mycket så vill klippa lite också. :-) Älskar känslan när jag är nyklippt, sen är Antonio the master när det kommer till mitt hår haha! Ovan är avsnittet jag gjorde med TRESemmé igen, Rami ställer frågor och Marre stylar. Tycker det var ett sjukt roligt koncept och jag börjar ju gilla rörligt material mer och mer. :-) Nu har avsnitt två släppts och det är passande nog med Linda som höll i middagen igår, det hittar ni HÄR! Hoppas ni gillar det, nu ska jag sätta mig i frisörstolen. PUSS <3

//Today I’m getting my hair done again, I don’t do it that often and I think it was about 3,5 months ago since last time. Want to make it fresh before summer, it’s growing so fast so I want to cut it a bit too. :-) Love the feeling when I’ve just gotten a haircut, also since Antonio is the master when it comes to my hair haha! Above you’ll see the episode again that I did with TRESemmé, Rami asks me questions and Marre styles my hair. Think it’s such a fun concept and I’m starting to like videos more and more as you know. :-) Now they’ve released episode two and it’s with Linda who had the dinner yesterday, you’ll find it HERE! Hope you like it, time to sit down in the hairdressing chair. HUGS <3

In collaboration with TRESemmé.

7 reaktioner på “BLOWOUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.