MARBELLA HOUSE TOUR

House tour of the the Marbella-house <3

Imorse gick vi upp tidigt och filmade en house-tour av huset här i Marbella! Det är här jag är hela sommaren och varje jul typ. :-) Ni är ju många som frågat om hur det ser ut så nu får ni se allt, haha! Jag älskar verkligen att vara här, kan inte säga det tillräckligt många gånger. Det är ett galet hus på utsidan och väldigt mysigt på insidan tycker jag. Hoppas ni gillar videon! Nu sitter jag och väntar på min fina syster som är påväg hit, vi ska äta middag och mysa ikväll. Det har varit typ 35-40 grader idag så man blir helt slut… Puss så länge! <3

//This morning we woke up early and filmed a house tour of the house here in Marbella! This is the place we spend our summers and every Christmas. :-) Many of you’ve asked about how it looks so now you’ll get to see it all, haha! I really love being here, can’t say it enough times. It’s a crazy house from the outside and very cozy on the inside in my opinion. Hope you like the video! Now I’m waiting for my lovely sister who’s on her way here, we’re having dinner and chill tonight. It’s been around 35-40 degrees here today so you get super tired… Hugs babes! <3

44 reaktioner på “MARBELLA HOUSE TOUR”

 • Thao says:

  wow, så sykt fint hus dere hadde! Hvor sentralt er huset fra selve Marbella sentrum? :)

 • pia says:

  Insane! Amazing house! :)

 • pia says:

  So sad that Jon wants those marblefloors away. They are perfect! :) Do you know what kind of floors does he prefer?

  • janni says:

   Haha me too!!! :-( Not sure yet, we’ve been talking about it but haven’t decided yet. :-) Xx

 • Lisa says:

  Hvor er jumpsuiten fra? :)

 • Anna says:

  Sååå fint ??

 • Maria says:

  Were is your beautiful jumpsuit from? ??

 • Emma says:

  Hej! Roligt att se hur ni bor! Vart är din jumpsuit från? :)

 • Kristina says:

  This house is incredible… I have one question, why do you ( or Jon) live in Monaco? Would you like to move to marbella ,,full time”?

  • janni says:

   It sure is! :-) This is our summer place, right now I feel like I want to live in Monaco and have this as a vacation-place. We’ll see in the future I guess! Xx

 • Erica says:

  Älskade videon! Fantastiskt hus :D

  Får man fråga var din jumpsuit är ifrån? Otroligt fin!

 • Isabelle says:

  Hej Janni!
  Jag brukar nästan alltid åka till marbella, puerto banus varje sommar. Jag har nu i flera år försökt hitta både mysiga matställen och Intressanta shopping gator. Om du har, Skulle inte du kunna dela med dig av några av dina favorit frukost, lunch o middags resturanger eller affärer? :-))

  • janni says:

   Hej söta! Åh kul, älskar det här. :-) Googla janni deler marbella guide så får du lite tips, ska göra en ny i sommar tänkte jag. Kram!

 • Julia says:

  Hej Janni!

  Låter säkert som en galen fråga men är det möjligt att hyra ert hus? Tänker på veckorna som ni inte är i huset eftersom ni inte bor där heltid. Vi (jag, mina syskon och föräldrar) brukar normalt åka till Nice varje sommar (mitten/slutet av augusti) men i år och nästa sommar så kommer troligtvis huset vi alltid hyr inte vara tillgängligt och trots att vi kollat runt på andra hus i området så hittar vi inget i den standard vi vill ha till samma pris och funderar på andra resmål som t.ex. Italien och Spanien och ert hus är helt fantastiskt :-)

  So sagt, säkert en galen fråga men föll pladask för huset så tänkte att jag kan ju alltid fråga!

  Kram! Julia

 • esmee says:

  OMG your house is goals!!! Haha, can’t believe your summer house is bigger than your normal house!
  But I can totally see why you love it there!
  Kisses!
  Esmee fromm http://esmeesbeautylab.blogspot.se/

 • Lisa says:

  Hej janni!
  Så roligt att se ert fina hus! Så roligt att kolla Jons vloggar också, för att “lära känna er”. Jag tycker ni verkar vara ett fantastiskt par så lättsamma och roliga. Tycker du inte att det är jobbigt att ni sällan bara är ni två? Jag tänker att Marcus är ju med och filmar i alla vloggar och det verkar (av den bild som delas med oss är ju inte alls säker på att det är så såklart) som att Jon ofta har ett “team” med sig. För dig blir det ju som en extra person/personer på köpet i huset liksom :) är bara nyfiken på din syn på det och som sagt jag vet ju inte ens om situationen ser ut så :) kram

  • janni says:

   Hej fina och tack, vad kul att höra! :D <3 Just nu är Markus med nästan jämt, men här är det enklare då vi bor stort här och har olika våningar. Inget som stör, han är väldigt skön att hänga med men jag förstår att folk undrar, hehe! :-) Jag umgås fortfarande med Jon ensam ibland, något jag tror är viktigt. Stor kram!

 • Kul att du är så aktiv på youtube! =) KRAM

 • ANNAWII says:

  Så fint och jag älskar att ni har er egen stil!

 • PutAllOnMe says:

  Speechless! Like you said – crazy from the outside and so beautiful on the inside! Love it so much <3
  xx
  http://putitallonme.com/

 • Johanna says:

  Helt galet att detta är ert sommarhus! En annan är ju lycklig bara över att lyckas köpa ett hus som är beboeligt! Ser underbart ut att kunna resa till Marbella på sommaren! :) Och så fint ni har det! :)Ni får göra en ny house tour när det är färdigrenoverat :)

 • Johanna says:

  Gud va kul att äntligen få se erat hus, så otroligt fint! Och du och Jon är ju så himla söta tillsammans! Mer videos med er två ☺️

 • Mimmistavlor says:

  Men så fint ni har det! :D

 • Annika says:

  Vilken grym kåk!
  Som nån skrev, en annan får vara glad om man kan köpa sig ett boende över huvudtaget! :-o

 • Nacho says:

  What about your mornings walks? ?

  • janni says:

   I haven’t been able to walk them since I only could wear shoes with an open heel (because of my blister that gave me blood poisoning). BUT – it’s almost perfect now so I’m gonna try my morning walk tomorrow :D Xx

 • Elin Hansson says:

  Alltså wow!! inte lite fint :O:O

  http://www.fbyelin.se

 • Caroline Schubert says:

  I really like the color of the pool! It is so cool and different! And whenever som blogger snapchats, you can totally tell where they are! I think it is so cool and characteristic! Please dont change it :(
  Really cool house! I like the marble floors as well Janni!

 • Siri says:

  Älskar era videos ihop!

 • Bella says:

  Vilket fantastiskt hus! Så snyggt med alla svarta lister till det ljusa? Älskar ert hus?

 • jessica says:

  Vart är den rosa klackskostolen ifrån? Jättefin!

 • Camilla says:

  Kan jeg spørre hvor sofabordet deres er fra? ?

 • Camilla says:

  Mente stuebordet deres fra huset i Marocco? Helt genialt og smart!?

 • Anna says:

  Janni :-) Hvilken størrelse er jumpsuiten din i? Klem fra Norge!

 • Rebecca says:

  So, I LOVE your blog! I have to ask, what is Jon doing for living since you guys can afford such an amazing place just for vacations. :D
  Im so jealous of your life and everything. :D

 • Niklas says:

  Hej Janni!
  Älskar att följa dig och Jon, så inspirerande!
  Har du koll på vart ni köpt er soffa? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.