VEGGIE SUMMER SALAD

janni-deler-summer-saladDSC_7034

janni-deler-summer-saladDSC_7033

One of my favorite meals – veggie balls, salad with strawberries and feta cheese and hummus <3

Många av er brukar fråga om vegetariska recept, och jag inser att jag varit sjukt(!) dålig på att dela med mig om vad jag äter om dagarna senaste tiden. Jag älskar ju faktiskt det vegetariska livet, tycker det är supergott, fräscht och fortfarande ganska nytt. Man glömmer ju bort hur mycket man kan variera sig, även jag fastnar liksom vid vissa rätter men försöker variera mig. En stor favorit, speciellt nu på sommaren, är en stor god sallad som innehåller spenat, sparris, jordgubbar, avokado och fetaost. Till det grönsaksbollar/falafel eller liknande och en massa hummus. Finns det någon godare sås än hummus? Tror inte det. :-) Har ni några goda vegetariska maträtter att tipsa om är det alltid uppskattat, som sagt så är det kul med variation. PUSS på er, ha en fin kväll <3

//Many of you asks for vegetarian recipes, and I realize that I’ve been really(!) bad a sharing what I eat during my days lately. I do love the vegetarian life, think it’s so good, fresh and still pretty new. You forget how much you can vary, I also get stuck with eating the same dishes but I’m trying to vary. A huge favorite, especially during summer, is a big salad with spinach, asparagus, avocado and feta cheese. With that I eat veggie balls/falafel or something similar and lots of hummus. Is there any sauce that’s tastier than hummus? I don’t think so. :-) If you have some tasty vegetarian dishes you like feel free to share, as I said it’s fun to vary a bit. HUGS babes, have a great night <3

27 reaktioner på “VEGGIE SUMMER SALAD”

Leave a Reply

Your email address will not be published.