PARIS TO PERSIA

janni-deler-mix-parisDSC_2928
janni-deler-mix-parisDSC_2911
5dd410936ea82a49ad3531280db70206
janni-deler-lavenue-parisIMG_9118

From Paris when we went there to learn more about DeoDoc!

Hej babes! Kommer ni ihåg för ett tag sedan när jag var i Paris med massa härliga tjejer? Vi var ju där tillsammans med DeoDoc för att lära oss mer om det. Jag hade sett produkterna och hört talas om det, men visste inte riktigt varför man skulle använda det. Det är alltså en intim-deo och tvål som två superhärliga systrar har tagit fram, Heidi är läkare i grunden så vi frågade henne en hel del frågor. Visste ni att man har samma svettkörtlar i underlivet som i armhålan? Jag hade ingen aning. Jag använder ju deo under armarna varje dag, och den från DeoDoc funkar minst lika bra där och luktar sjukt gott. :-) Alla använder ju inte deo så det här är en produkt för dom som känner att dom vill ha/behöver lite extra fräschhet där nere, med rätt pH-värde, allergenfria och väldigt fina förpackningar. :-) Deras nya heter “Paris to Persia” och produkterna kommer från modehusen i Paris, så det var därför vi var där. Underbar resa med underbara tjejer! Ni hittar produkterna på Kronans Apotek, Lloyds Apotek, Apoteksgruppen och Lyko.se – och vill ni läsa mer kan ni göra det HÄR! Puss på er <3

//Hey babes! Do you remember a while back when I was in Paris with lots of lovely ladies? We were there together with DeoDoc to learn more about it. I’d seen the products and heard about it, but I didn’t really know why I would use it. It’s an intimate deodorant and soap that two amazing sisters created, Heidi is a doctor from the beginning so we asked her lots of questions. Did you know that you have the same sweat glands in your genital area as in your armpit? I had no idea. I use deodorant in my armpits every day, and this one from DeoDoc works just as good there and smells really good. :-) Everyone doesn’t use deo so this is a product for those who feel like they want/need some extra freshness down there, with the right pH value and really nice packaging. :-) The new one is called “Paris to Persia” and the products are from the fashion houses in Paris, that’s why we were there. Amazing trip with amazing ladies! If you want to read more you can do it HERE! Hugs babes <3

In collaboration with DeoDoc.

15 reaktioner på “PARIS TO PERSIA”

 • Ljuva Julia says:

  aldrig tänkt på fittsvett, så märkligt. Måste köpa!

 • Toni says:

  Hello Janni, could you maybe make a video about your beauty tips?
  I love your blog and your videos!

 • Maria says:

  om man inte har problem liksom så att man skäms för odören där nere så tycker jag det är helt galet att använda något för att “fräscha upp”. vi får i oss kemikalier dagligen så det räcker

  • Elin says:

   + 1

   Så himla sorgligt att flera bloggare (Forni, Josefine Dahlström och nu även Janni) gör reklam för detta.

   • Antonia says:

    Det var Petra T, Margaux, Linn och några till som började med reklam för DeoDoc redan i december 2015.
    De fick en resa till New York för besväret att puffa för DeoDoc.
    Petra fick ganska mycket kritik för hon gjorde ett stort reklaminslag i bloggen och många kommenterade att det var en dyr och onödig produkt.
    Strunta i den där dyra smörjan. Tvål och vatten duger gott.

    • Team DeoDoc says:

     Hej Antonia!
     Vi förstår att många frågor kan uppstå då intimdeodoranter är ett nytt koncept på den svenska marknaden. Nedan kommer en förklaring:
     Exakt samma apokrina svettkörtlar som finns under armhålan finns även i underlivet. Därför är det inte konstigt att intimområdet kan svettas och ge upphov till oönskad lukt, utan att en vaginal sjukdom eller dålig hygien är anledningen. Bara för att man tvättar armhålan med tvål och vatten betyder det inte att kroppen slutar att svettas under dagen – det är därför konceptet deodoranter finns. Att använda en intimdeodorant är således inte konstigare än användandet av en deodorant för armhålan – det är en frivillig produkt som många tycker bidrar till extra fräschör.
     Vi som är grundare av DeoDoc är läkare och professor inom gynekologi. Våra produkter är baserade på 40 års klinisk erfarenhet och vi vet därmed att detta inte är absurda produkter, tvärtom är det produkter som efterfrågas. I brist på kunskap och bra produkter ser vi från kliniken att folk misshandlar sina underliv istället genom överdriven tvättning och användandet av vanliga parfymer och bodylotions – vilket absolut inte ska användas i underlivet.
     Om du har en FLYTNING som ändrat karaktär eller om du har en FLYTNING som luktar illa, ger irritation och klåda ska en läkare uppsökas då detta kan vara tecken på vaginal sjukdom.
     Vi hänvisar också till detta klipp med en expert, dr Gunvor Ekman Orderberg (professor inom gynekologi) som förklarar ytterligare: https://www.youtube.com/watch?v=2t0iTU4g1AE
     MVH,
     Team DeoDoc

   • Team DeoDoc says:

    Hej Elin!

    Vi förstår att många frågor kan uppstå då intimdeodoranter är ett nytt koncept på den svenska marknaden. Vi som är grundare av DeoDoc är läkare och professor inom gynekologi. Våra produkter är baserade på 40 års klinisk erfarenhet och vi vet därmed att detta inte är absurda produkter, tvärtom är det produkter som efterfrågas. I brist på kunskap och bra produkter ser vi från klinisk erfarenhet att folk misshandlar sina underliv dagligen genom överdriven tvättning och användandet av vanliga parfymer och bodylotions – detta är vad som är sorgligt och något som vi som jobbar som läkare och gynekolog får bevittna.
    Att modiga unga kvinnor vågar prata öppet om detta fenomen bidrar tvärtom positivt till att informera kvinnor om hur kroppens anatomi faktiskt ser ut. För vare sig vi vill det eller inte så är kroppen uppbyggd på så sätt att vi har svettkörtlar i intimområdet, precis som att vi har svettkörtlar under armarna. Det är ett oundvikligt faktum.

    MVH,
    Team DeoDoc

  • Team DeoDoc says:

   Hej Maria!

   Vi som är grundare av DeoDoc är läkare och professor inom gynekologi. Våra produkter är baserade på 40 års klinisk erfarenhet och vi vet därmed att detta inte är absurda produkter, tvärtom är det produkter som efterfrågas. I brist på kunskap och bra produkter ser vi från kliniken att folk misshandlar sina underliv istället genom överdriven tvättning och användandet av vanliga parfymer och bodylotions – vilket absolut inte ska användas i underlivet. Vi ser dagligen patienter som skäms för sin upplevda odör och får avsevärt försämrad livskvalité på grund av detta. Precis som att det idag finns deodorant för armhålan som många tycker bidrar till extra fräschör, av samma anledning kan man således använda en intimdeodorant.

   Däremot om det är en FLYTNING som har ändrat karaktär eller om man har en FLYTNING som luktar illa, ger irritation och klåda i de fallen ska naturligtvis en läkare uppsökas då detta kan vara tecken på vaginal sjukdom.

   MVH,
   Team DeoDoc

 • Diana says:

  Beautiful photos!
  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

 • Lovisa says:

  Så snygg kavaj!!

 • Beth says:

  Always looking for a good deodorant! This looks like you had a lot of fun!
  http://www.pagesfrombeth.blogspot.co.uk

Leave a Reply

Your email address will not be published.