LA CONCHA

janni-deler-la-conchaDSC01184
janni-deler-la-conchaDSC01210
janni-deler-la-conchaDSC01190
janni-deler-la-conchaDSC01227

From last years adventure – time to walk up La Concha again!

Då var det dags igen! Jag tror till och med att jag sa förra året att jag aldrig mer skulle gå upp för det där berget, haha! Förra gången gick vi när det var soluppgång, vi vaknade supertidigt och åkte dit och började gå. Det tog ca 4,5-5 timmar så idag ska vi gå så vi är uppe på toppen när det är solnedgång. :-) Kommer nog bli lite läskigt att gå ner sen när det blir mörkt men förhoppningsvis blir det inte supermörkt så snabbt. Vi tar med oss ficklampor så vi hittar i värsta fall! ;-) Puss och kram, ha en fin kväll <3

//And it’s time for this again! I even think I said last year that I would never walk up that mountain again, haha! Last time we walked during sunrise, we woke up super early and went there to start our walk. It took around 4,5-5 hours so today we’re walking so we’re on the top during sunset. :-) Will probably be a bit scary to walk down when it’s dark but hopefully it won’t get super dark quickly. We’re bringing flashlights so we find our way down, worst case scenario! ;-) Kisses and hugs, have a great night <3

14 reaktioner på “LA CONCHA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.