GOLDEN DOOR

janni-deler-golden-doorJ1100259-Redigera-2
janni-deler-golden-doorJ1100197 copy
janni-deler-golden-doorJ1100264
janni-deler-golden-doorJ1100215
janni-deler-golden-doorJ1100232

RayBan glasses/ Storets top and skirt/ H&M bag (old)/ Bag accessory from the market/ Public Desire shoes

God morgon babes och hej söndag! Idag är det mesta stängt här, vilket jag faktiskt tycker är ganska skönt. Vet inte varför jag varje söndag känner “åh idag skulle jag vilja åka dit” och sen inser att det är stängt, haha! Man vänjer sig gissar jag. :-) Igår körde jag på skjorta och en topp över, har sett det lite överallt senaste månaderna men aldrig haft på mig det själv. Tycker det är väldigt fint iallafall! Var förbi marknaden en sväng igår och hittade den här lilla fluff-bollen som jag hängde på väskan. Piffar upp lite och jag älskar färgen på den. Dörren ska vi inte ens prata om… Plåtade framför den förra sommaren också och jag är KÄR. Hur coolt att ha en sån dörr till sitt hem!? Hoppas ni får en fin söndag så hörs vi sen, puss och kärlek <3

//Good morning babes and hello sunday! Today most things are closed here, which I actually think is pretty nice. Don’t know why I feel every sunday like “oh today I would like to go there” and then realize that it’s closed, haha! I guess you get used to it. :-) Yesterday I went for a shirt with a top over it, I’ve seen it a lot the last few months but never worn it myself. Think it looks great anyhow! Went by the market yesterday and found this little fluffy ball that I hung on to my bag. Adds something extra and I love the color of it. Don’t even get me started on the door… Took some pics infront of it last summer and I’m in LOVE. How cool would it be to have a door like that to your home!? Hope you’ll get a nice sunday and I’ll talk to you later, kisses and hugs <3

17 reaktioner på “GOLDEN DOOR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.