MARBELLA VLOG

A “follow me around” from yesterday – morning workout, pool time, saturday market and some spa!

Filmade lite under hela dagen igår, så här kommer en liten recap från gårdagen. :-) Jag pratar ju ofta om marknaden här (som jag älskar!), så nu får ni se lite därifrån också. Vi körde ett riktigt hårt träningspass som ni får hänga med på och ja – väldigt blandat haha! Hoppas ni gillar den. :-) Idag har varit en riktig söndag, jag solade lite, somnade i skuggan en stund vilket var det skönaste på hela dagen hehe. Söndagar brukar vara min fixar-dag så jag har kört ansiktsmask, body scrub och hela köret. Startar veckan som en ny människa, eller nåt. Hoppas ni haft en fin helg och enjoy the video, PUSS och kärlek <3

//Filmed some during my day yesterday, so here’s a recap from yesterday. :-) I often talk about the market here (which I love!), so now you get so see some from there too. We did a really tough workout that you’ll get to see and well – a big mix haha! Hope you like it. :-) Today’s been a true sunday, I tanned for a while, fell asleep in the shade which was the best time of the day hehe. Sunday’s are usually my fixing-day so I did a face mask, body scrub and all of it. Starting the new week as a new person, or something. Hope you guys had a great weekend and enjoy the video, KISSES and love <3

47 reaktioner på “MARBELLA VLOG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.