Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:38 | June 29, 2016

BOYFRIEND/GIRLFRIEND TAG

Had so much fun doing this – hope you guys like it! <3

God morgon babes! Nu har vi lämnat Marbella och styr båten mot Ibiza, kommer bli så mycket uppdateringar som det går att få till härifrån. Vet inte hur mycket mottagning vi kommer ha ute på öppet vatten men idag borde det vara lugnt. :-) Igår spelade vi in en challenge – det blev en Boyfriend/Girlfriend tag där vi frågar frågor om varandra och den som förlorar får ett straff. Straffet är “Cinnamon challenge”, hehe… Jag tyckte det var sjukt roligt att göra och nu vill jag göra mer utmaningar, haha! Hoppas ni gillar den, nu ska jag njuta av båtresan innan jag blir sjösjuk. ;-) Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! Now we’ve left Marbella and we’re heading to Ibiza with the boat, will try to upload as much as I can from here. Not sure how good the reception will be out on the open water but it should be ok today. :-) Last night we filmed a challenge – we did a boyfriend/girlfriend tag where we ask each other questions about us and the looser gets a punishment. The punish is the “Cinnamon Challenge”, hehe… I thought this was so much fun to do and now I want to do more challenges, haha! Hope you like it, now I’m gonna enjoy the boat before I get seasick. ;-) Talk later, HUGS <3


42 kommentarer42 kommentarer om “BOYFRIEND/GIRLFRIEND TAG”

  This was the best!!! Couldnt stop laughing. Ur bf seems so nice really. U r perfect match!

  Reply

  where is the dress you are wearing in the video from??

  Reply

  From Anine Bing, link in the description of the video! :-) Xx

  Reply

  You guys are amazing! Love your videos <3 Have a nice trip to Ibizaa! Love from Norway <3

  Reply

  Hej
  Har precis hittat till dina vloggar, jätteroligt att få följa er! I vloggen när du köper Gucci-väskan (dösnygg btw!) har du ett par over ear hörlurar, vad är det för några och är du nöjd med dem? Såg så fina ut samt att de inte var megastora som de flesta blir på mitt huvud haha.. Hoppas du orkar svara! Kram <3

  Reply

  Hej fina och tack, vad kul att höra! <3 Hmm, tror det är ett par från Monster :-) Kram!

  Reply

  Hi Janni,
  you are amazing.
  Where is the dress from you are wearing in the video?
  Love from Germany.

  Reply

  From Anine Bing, a link to it in the description of the video! :-) Xx

  Reply

  SÅ KUL! Älskar att du börjat satsa mer på videos! :)

  Reply

  Vad kul att höra, jag gillar det mer och mer! :D Kram!

  Reply

  Ahh, amazing video! Really love the vlogs :-) Enjoy your trip to Ibiza <3

  Reply

  Underbart kul med den frågetävlingen, är det en app ni använder? :) Men en sak bara…. den där kanelutmaningen kan leda till sjukhusvård (andningssvårigheter, halsirritation och till och med lungkollaps. Vet att läkare varnar folk att anta utmaningen. Tänker mig att ni har så många följare, det är många som förmodligen kommer testa!! Bara så ni vet :)

  Reply

  Är med dig Mari! Vill verkligen inte vara en partypooper men om det vill sig illa så kan lungblåsorna falla sönder och lungorna kollapsar vilket är mycket allvarligt! Ni har ju så många som följer er och det vore synd om utmaningen blev en trend igen! I övrigt älskar jag era videos och utmaningen var en hit fram tills kanelen kom in i bilden ;) :)

  Reply

  Låter riktigt illa, fy det visste jag inte! Tack för info <3

  Reply

  Vi använde en app för svaren bara, den heter “Sign App”. :-) Aa men fy, då kommer jag inte prova den! Tack för info <3

  Reply

  Åhh, älskar er! Ni är så himla härliga och avslappnade, har blivit helt fast vid era vloggar! Din blogg är underbar, ha det super!!

  Reply

  THE BEST VIDEO I’ve seen in a while!
  I would love to see you do the cinnamon challenge as well :D
  Love your blog!

  Reply

  Haha åh detta var definitivt eran bästa video! Så kul att se er båda mer avslappnade ? Mer sådana videor ????

  Reply

  Jag måste bara säga att ni två är så otroligt inspirerande! Följer Jons videobloggar och blir så glad på livet när jag ser allt ni hittar på! <3

  Reply

  Brilliant!I have just laugh out load, in the office… on the open space:)

  Reply

  Vad fina ni är ihop, superkul video!! Blir så inspirerad av din blogg, så glad att den finns!! :)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här