BOYFRIEND/GIRLFRIEND TAG

Had so much fun doing this – hope you guys like it! <3

God morgon babes! Nu har vi lämnat Marbella och styr båten mot Ibiza, kommer bli så mycket uppdateringar som det går att få till härifrån. Vet inte hur mycket mottagning vi kommer ha ute på öppet vatten men idag borde det vara lugnt. :-) Igår spelade vi in en challenge – det blev en Boyfriend/Girlfriend tag där vi frågar frågor om varandra och den som förlorar får ett straff. Straffet är “Cinnamon challenge”, hehe… Jag tyckte det var sjukt roligt att göra och nu vill jag göra mer utmaningar, haha! Hoppas ni gillar den, nu ska jag njuta av båtresan innan jag blir sjösjuk. ;-) Hörs sen, PUSS <3

//Good morning babes! Now we’ve left Marbella and we’re heading to Ibiza with the boat, will try to upload as much as I can from here. Not sure how good the reception will be out on the open water but it should be ok today. :-) Last night we filmed a challenge – we did a boyfriend/girlfriend tag where we ask each other questions about us and the looser gets a punishment. The punish is the “Cinnamon Challenge”, hehe… I thought this was so much fun to do and now I want to do more challenges, haha! Hope you like it, now I’m gonna enjoy the boat before I get seasick. ;-) Talk later, HUGS <3

42 reaktioner på “BOYFRIEND/GIRLFRIEND TAG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.