LADY IN RED

janni-deler-lady-in-redDSC_9647
janni-deler-lady-in-redDSC_9707
janni-deler-lady-in-redDSC_9748
janni-deler-lady-in-redDSC_9694 copy
janni-deler-lady-in-redDSC_9737
janni-deler-lady-in-redDSC_9717
janni-deler-lady-in-redDSC_9673
By Malina dress/ Chanel bag/ Public Desire shoes

God morgon babes! Igår fick jag chansen att sminka mig, dra på mig en klänning och klackar. Vi har verkligen tagit det lugnt hela sommaren, ätit hemma typ varje kväll vilket har varit väldigt skönt. Jag njuter av att ha lugna kvällar hemma, laga något gott och kolla en film. Men – ibland är det kul att klä upp sig lite och gå ut och äta gott och titta på folk. :-) Jag körde på en färgglad look i vanlig ordning och vi hade en superhärlig kväll med min pappa och mina kusiner. Myspys! Nu – kaffe nummer två och mail time en stund. PUSS på er <3

//Good morning babes! Last night I finally got to put make up on, a dress and wear heels. We’ve been taking it so easy this summer, had dinner at home almost every night which has been great. I enjoy being at home, cook dinner and watch a movie. But – sometimes it’s fun to dress up a little and go out for a nice dinner and do some people watching. :-) I went for a colorful look as usual and we had a great night with my dad and cousins. Cozy times! Now – coffee number two and email time for a while. HUGS <3

48 reaktioner på “LADY IN RED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.